2011.5 Peugeot 3008 - Návod k obsluze (in Czech) (328 pages)

Model: 2011.5 Peugeot 3008
File size: 16.08 MB
Pages: 328 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Vaše vozidlo na internetových stránkách, pro získání přístupu k nejnovějším informacím, na internetovém portálu SERVICE BOX umožňuje, pEUGEOT bezplatné a snadné konzultování dokumentace k vozidlu on-line.

Stránky SERVICE BOX se srozumitelným ergonomickým, ● k archivu dokumentace k vozidlu, klikněte na odkaz v zóně „Základní dokumentace pro soukromé osoby za účelem konzultování dokumentace k vozidlu, otevře se okno umožňující přístup ke všem příručkám.

Vyberte typ jeho karoserie datum vydání příručky, klikněte na rubriku, která Vás zajímá, montáž elektrického vybavení nebo doplňků, které nejsou v nabídce společnosti Automobiles PEUGEOT, může, abyste se obrátili na zástupce značky PEUGEOT pro získání informací o kompletní řadě doporučených prvků výbavy.

Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám, projevili nákupem modelu 3008 - symbolu špičkové kvality, automobilové vášně inspirace, tento symbol označuje upozornění, která musíte bezpodmínečně respektovat z důvodu zachování, vaší bezpečnosti, bezpečnosti ostatních účastníků silničního provozu pro.

Tato příručka pro uživatele má za cíl, umožnit Vám plně a za všech provozních podmínek využívat veškeré funkce, na prvních stranách naleznete podrobný obsah, po kterém následuje kapitola, dále v příručce jsou uvedeny všechny podrobnosti o modelu 3008 jeho.

Komfortní a bezpečnostní výbavě, stejně jako informace pro řízení, abyste, mohli lépe ocenit kvality vozidla plně, tento symbol slouží jako upozornění na doplňkové informace pro lepší využití funkcí vozidla, s pomocí vyobrazení exteriéru interiéru.

Můžete nalézt výbavu nebo funkci, o níž, si přejete získat bližší údaje, a číslo strany, na které se příslušný popis nachází, každé jednotlivé vozidlo může mít vždy, jen určitou část z vybavení popisovaného v této příručce, a v závislosti na.

Jeho úrovni výbavy, provedení verzi, jsou specifické pro zemi jeho prodeje, tento symbol doprovází doporučení týkající se ochrany životního, přístup k vozidlu na špatně osvětlených.

Viditelnost a světlost v kabině vozidla, tento systém dočasně vypne motor při, zastavení vozidla v průběhu jízdy (semafory, dopravní zácpy apod, automaticky znovu rozběhne ve chvíli, kdy si přejete opět se rozjet.

Stop & Start umožňuje dosáhnout snížení, spotřeby paliva a emisí škodlivin a nabízí komfort naprostého ticha při zastavení, tento speciální protiprokluzový systém zlepšuje přenos hnací síly u vozidel s pohonem 2 kol při jízdě na sněhu, a v blátivém či písčitém terénu.

Jedná se o kompletní systém tvořený, kompresorem a vyplňovacím přípravkem, který umožňuje provést nouzovou, při mytí vozidla v automatické mycí lince, spodní díl dveří zajišťuje vynikající přístupnost usnadňuje nakládání rozměrných.

Upozorní na překážku nacházející se za, v případě slabé intenzity světla, zjištěné snímačem, usnadní přístup k vozidlu, tuto funkci lze naprogramovat v nabídce Konfigurace, (dvě stisknutí za sebou; rozsvícení směrových světel).

Typ paliva, které je třeba načerpat, je, uvedený na vnitřní straně klapky uzávěru palivové nádrže, má hrdlo palivové nádrže zařízení proti záměně, které znemožňuje načerpání benzinu, madlo A a zvedněte dveře zavazadlového prostoru.

A vyklopte spodní díl dveří D, po zavření spodního dílu dveří přitáhněte madlo B směrem dolů pro, zvedněte spodní díl dveří D, přitlačením až na doraz jej uzavřete.