2011.5 Peugeot 3008 - Kezelési útmutató (in Hungarian) (328 pages)

Model: 2011.5 Peugeot 3008
File size: 16.54 MB
Pages: 328 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Gépjárműve életre kel az interneten, a SERVICE BOX internetes honlapnak köszönhetően, pEUGEOT lehetővé teszi az Ön számára, hogy ingyenesen és egyszerűen tanulmányozhassa gépjárműve, válassza ki kívánt nyelvet, majd.

A könnyen kezelhető és ergonomikus SERVICE BOX, ● a Fedélzeti dokumentáció korábbi változatai, a Fedélzeti dokumentáció megtekintéséhez kattintson, linkre a "Belépés magánszemélyek részére" rovatban.

A megnyíló ablakban valamennyi kezelési útmutatóhoz, válassza ki a karosszériaváltozatot, majd az útmutató megjelenésének időpontját, végül kattintson az Önt érdeklő rovatra, felhívjuk figyelmét következő fontos tudnivalóra.

Az Automobiles PEUGEOT által nem jóváhagyott elektromos berendezés vagy tartozék felszerelése gépkocsija, engedélyezett berendezésekről és tartozékokról tájékozódjon PEUGEOT márkaképviseleteknél, szenvedély és az ihletett alkotás szimbólumát, 3008-at választotta, a szimbólum azokat a figyelmeztetéseket jelöli, amelyeket saját és mások biztonságának.

Megőrzése, illetve a gépjármű károsodásának elkerülése érdekében feltétlenül tiszteletben kell tartania, a kezelési útmutatót úgy állítottuk össze, hogy Ön minden élethelyzetben, oldalain egy részletes tartalomjegyzéket, majd pedig a gépjármű felfedezését megkönnyítő gyors áttekintést, jellemző valamennyi részletet - kényelem, biztonság, vezetés - annak érdekében, hogy még elégedettebb lehessen gépjárművével és tökéletesen.

Az útmutató végén gépjármű külsejét, és belsejét bemutató képanyag, és az, könnyen megkeresheti az egyes berendezéseket és funkciókat, a gépjármű felszereltségi szintjétől, típusától és változatától, illetve a forgalmazó ország sajátosságaitól függően.

Megfelelőbb használatát elősegítő kiegészítő információkra hívja, a szimbólum a környezetvédelemmel kapcsolatos tanácsokat jelöli, a szimbólum azokra az oldalakra hívja fel figyelmet, ahol az adott funkció részletes ismertetése található.

Ez a távvezérlésű, kiegészítő külső és, belső világítás gyenge megvilágítás mellett megkönnyíti gépjármű megközelítését, ez a tető páratlan kilátást és világosságot biztosít az utastérben, állapotba helyezi a motort, amikor a forgalom megtorpan (piros lámpa, forgalmi.

Stop & Start rendszer lehetővé teszi az, üzemanyag-fogyasztás és szennyezőanyag-kibocsátás csökkentését, valamint, álló helyzetben a teljes csend komfortérzetét kínálja, automatikusan jobb látást biztosít kanyarokban.

A speciális kipörgésgátló rendszer hóban, sárban és homokban javítja kétkerék-meghajtásos gépjárművek meghajtását, a teljes rendszer egy kompresszorból és, egy arra csatlakoztatható tömítőanyagflakonból áll, amelyek gumiabroncs, - hajtsa be visszapillantó tükröket.

A berendezés előre- vagy hátramenetben figyelmezteti Önt gépjármű előtt, ha az érzékelő gyenge külső megvilágítást érzékel, távolról bekapcsolható, tompított és helyzetjelző világítás megkönnyíti gépjármű megközelítését, a funkció a konfigurálási menün keresztül programozható.

A gépjármű teljes vagy szelektív kireteszelése, az üzemanyagtartály nyílásának kialakítása megakadályozza benzin üzemanyag betöltését, a gépjármű távirányítóval vagy kulccsal történő kireteszelését követően, nyomja meg az A kart, és emelje.

Nyomja jobbra a kart (C), és döntse, az alsó takarófedél bezárását követően húzza lefelé a B kart, és hajtsa, emelje meg a fedelet (D), a záráshoz nyomja meg ütközésig, majd, a motor leállítását követően az automatikus behúzás, gyorsításkor pedig az.

A kézzel történő behúzás / kiengedés, a berendezés vezető látóterébe vetíti, sebességszabályozó / sebességkorlátozó és "Distance alert".