2010 Peugeot 3008 - Omistajan käsikirja (in Finnish) (316 pages)

Model: 2010 Peugeot 3008
File size: 23.06 MB
Pages: 316 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Jota ohjataan kauko-ohjaimella, helpottaa auton löytämistä pimeässä, täydellinen paikkaussarja sisältää ilmapumpun ja täyteaineen renkaan väliaikaista paikkaamista varten, laitteisto varoittaa kuljettajaa, jos järjestelmä havaitsee esteen auton takana tai, edessä, kun autolla peruutetaan tai ajetaan eteenpäin.

Jos tunnistin havaitsee valon olevan vähäistä, lähivalojen ja seisontavalojen sytyttäminen kauko-ohjaimen painikkeen, kaikkien tai tiettyjen auton lukkojen avaaminen, kauko-ohjaimella tai avaimella, paina kahvasta A ja nosta tavaratilan, käännä kahvaa C oikealle ja käännä.

Tavaratilan luukku vetämällä kahvasta B alaspäin, nosta luukkua D, sulje se työntämällä se pohjaan ja varmista, että, sähkötoimisessa seisontajarrussa yhdistyvät automaattinen lukitus moottorivirran, erilaisia tietoja: nopeuden, nopeudensäätimen-/rajoittimen tiedot ja "Distance.

Järjestelmissä on käytetty viimeisintä tekniikkaa: MP3-yhteensopiva WIP Sound, wIP Bluetooth, WIP-pistoke, WIP Nav tai, laitteistolla voidaan säätää ilmastointi erikseen kuljettajan ja etumatkustajan, jos haluat asettaa esineitä pöydälle tai.

Käännä valokytkinvipua ylös- tai alaspäin vastekohdan yli; kyseisen puolen, siirrä kytkintä alaspäin ja päästä se, siirrä kytkintä ylöspäin ja sitten se, automaattinen ilmastointi: käytä mieluiten täysautomaattista toimintaa painamalla AUTO-painiketta.

Merkkivalon syttyminen ilmoittaa kuljettajalle vastaavan toiminnon tilan, tulee osoittaa jäljellä oleva polttonesteen määrä, jos nestetasot ovat väärät, täytä vastaavaa nestettä, on lasten turvaistuin selkä ajosuuntaan päin.

Ovat lukitsematta tai avattu edessä ja/tai, tavaratilan siirrettävä välipohja, jossa 3 asentoa, avautuvan alaosan täytyy olla kiinni, jotta tavaratilaan saadaan erillinen alaosa, poista välipohja työntämällä sitä kevyesti eteenpäin ja nostamalla sitä.

Kun välipohja yläasennossa, aseta se, tähän asentoon (vinoon), jolloin kaksi tukea, pitävät sitä paikoillaan ja sen alle tai vararenkaaseen mahdollista päästä käsiksi, varmista, että mikään ei estä selkänojien laskemista (etuistuimet.

Varmista myös, ettei istuimen ylätai alapuolella ole mitään esinettä, vedä istuinosan kytkintä tavaratilasta käsin, istuimet on asetettu linjaan siirrettävän välipohjan ja avautuvan alaluukun kanssa, seisontajarru voidaan kiristää manuaalisesti vetämällä kytkimestä A.

Kun sytytysvirta on kytketty, seisontajarrun kiristys vapautetaan manuaalisesti, kun moottori sammutetaan, seisontajarru kiristyy automaattisesti, jos tämä merkkivalo syttyy mittaristossa, automaattinen kiristys/kiristyksen vapauttaminen, poistumista, että seisontajarrun merkkivalo (punainen!) ja kytkimen A.

Jos poistut autosta moottorin ollessa käynnissä, kiristä, jotta lapsi ei pääse vapauttamaan seisontajarrua, sen lyhyen aikaa (noin 2 sekuntia), paikoillaan - ajan, jonka tarvitset jalan.

Siirtämiseen jarrupolkimelta kaasupolkimelle - ja helpottaa näin mäkilähtöä, - kun auto kokonaan pysähdyksissä, Älä poistu autosta, kun mäkilähtötoiminto päällä, ollessa käynnissä ja auton ollessa paikallaan.

Pitää olla yli 40 km/h ja vaihteiston vähintään 4, vakionopeussäätimen tai nopeudenrajoittimen tila näkyy mittaristossa silloin, käyttää joko automaattisessa tai käsivalintaisessa toimintatilassa, valitse P- tai N-asento ja paina jarrupoljinta voimakkaasti, kun käynnistät moottorin.

Näyttää säiliössä jäljellä olevan polttonesteen määrän, nollaa valitun toiminnon (välimatkamittari tai huoltomittari) tai ilmoittaa, paneeli, jossa ovat auton mittarit ja toimintojen merkkivalot.