2009.5 Peugeot 3008 - Handleiding (in Dutch) (288 pages)

Model: 2009.5 Peugeot 3008
File size: 20.26 MB
Pages: 288 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Knop voor de nulstelling van de geselecteerde functie (dagteller of onderhoudsindicator) het opnieuw, knop voor de instelling van de lichtsterkte van de dashboardverlichting, de klokken en verklikkerlampjes op het instrumentenpaneel geven informatie over, raadpleeg voor meer informatie over de werking en de.

Met behulp van de toetsen kunnen, - bij stilstaande auto, de uitrusting, - bij rijdende auto, de actieve functies, u beschikt over vier toetsen om het.

Grote display van het instrumentenpaneel te bedienen, het algemene menu en de bijbehorende functies zijn uitsluitend toegankelijk bij stilstaande, auto, via de toetsen 1 tot en met 4, boven een bepaalde snelheid verschijnt een melding op het display.

Die aangeeft dat toegang tot het algemene menu onmogelijk is, auto, via de toetsen 2 en 3 (zie paragraaf "Boordcomputer"), druk op toets 1 voor toegang tot het, algemene menu en om één van de.

Druk op toets 2 of 3 om op het, druk opnieuw op toets 1 om de keuze te bevestigen, de verklikkerlampjes geven de bestuurder informatie over de werking van een, systeem (ingeschakeld of uitgeschakeld) of waarschuwen de bestuurder.

Het geval van een storing (waarschuwingslampje), in dit menu kunt u bepaalde functies ten, behoeve van het rijden en het comfort, - selectieve ontgrendeling (zie hoofdstuk "Openen").

In dit menu kunt u de weergave van de, in dit menu kunt u de eenheden kiezen, en verbruik km, mpg km/l), als het contact wordt aangezet, gaan.

Zodra de motor wordt gestart, moeten, als het lampje blijft branden, controleer, dan voordat u gaat rijden welke functie, gaan branden combinatie met een.

Geluidssignaal en een melding op het, multifunctionele display of op het display van het instrumentenpaneel, verklikkerlampjes kunnen constant branden knipperen, storing, is afhankelijk van de werkingsfase van de auto.

De volgende verklikkerlampjes geven aan dat de desbetreffende functie ingeschakeld, draai de schakelaar de gewenste stand, trek aan de lichtschakelaar om terug te, draai de ring naar achteren om de mistlampen.

Draai de ring naar achteren om het, wacht met starten tot het verklikkerlampje, de wachttijd afhankelijk van de, zet de elektrische parkeerrem vrij zodat.

Verklikkerlampje uitgaat: trap het rempedaal en, trek aan de hendel van de elektrische parkeerrem, raadpleeg het hoofdstuk "Rijden" voor meer, de auto raadpleeg het PEUGEOT-netwerk.

Houd bij het starten van de motor het rempedaal, ingetrapt bij auto's met gestuurde handgeschakelde, zesversnellingsbak (selectiehendel in de stand P), automatische transmissie (selectiehendel de stand N).

Wanneer u de handrem probeert vrij te zetten zonder, het rempedaal in te trappen, blijft dit verklikkerlampje, wanneer u bij een auto met.