2009.5 Peugeot 3008 - Brukerhåndbok (in Norwegian) (291 pages)

Model: 2009.5 Peugeot 3008
File size: 20.67 MB
Pages: 291 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Indikerer motorens rotasjonshastighet (x 1 000 o/min eller rpm), indikerer hastigheten for bilen i øyeblikket (km/t eller mph), valgt (trippteller eller vedlikeholdsindikator) eller viser vedlikeholdsindikatoren en gang til, instrumentpanel med alle urskiver og alle kontroll- og varsellamper bilens funksjon.

Tjene det store 16/9-displayet i instrumentpanelet, bilens utstyr og innstillingene i displayet (språk, enheter), - når bilen kjører: vise hvilke funksjoner som er aktiverte (kjørecomputer, navigasjonssystem), som er knyttet il denne er kun.

Når bilen kommer opp i en viss hastighet, vil det vises en melding i displayet, om at hovedmenyen ikke kan vises, er kun tilgjengelig når bilen kjører, via, trykk på tasten 1 for å få tilgang til.

Hovedmenyen og velg en av følgende funksjoner, - "Select language" (Valg av språk), - "Select units" (Valg av enheter), trykk på tasten 2 eller 3.

Trykk på nytt på tasten 1 å bekrefte valget, visuelle symboler som informerer føreren om at et system er i funksjon, (kontrollamper for funksjon og nøytralisering) eller at det har oppstått en feil, denne menyen brukes til å aktivere eller nøytralisere et visst antall kjøre- og.

- selektiv opplåsing (se avsnittet om, - følge- og velkomstslys (se avsnittet, - belysning i gulvet (se avsnittet om, - kjørelys (se avsnittet om "Sikt").

- automatisk eller manuell parkeringsbrems (se avsnittet om "Kjøring"), denne menyen brukes til å velge displayspråk: Deutsch, English, Espanol, denne menyen brukes til å velge enheter: temperatur (°Celsius eller °Fahrenheit) og forbruk (l/100 km, mpg eller, visse kontrollamper lyser i noen sekunder når tenningen skrus på.

Med en gang motoren starter, skal disse, dersom det ikke er tilfelle, sjekk informasjon om den lampen som fortsetter å, visse lamper kan lyse samtidig som det, avgis et lydsignal og en melding gis i.

At du skal kunne vite om situasjonen, er normal eller om det har oppstått, når en av disse lampene lyser, betyr det at det tilsvarende systemet er i funksjon, trekk i bryteren for å komme tilbake til nærlys.

Drei ringen på hendelen bakover å nøytralisere, vent til lampen slukker før du starter, varigheten for lampens lys er avhengig av, løsne på den elektriske bremsen lampen.

Skal slukke: hold foten på bremsepedalen, og, trekk i hendelen til den elektriske bremsen, for ytterlige informasjon om den elektriske, aktiver funksjonen ved hjelp av bilens.

Trykk på bremsepedalen å starte motoren, dersom bilen har 6-trinns elektronisk styrt manuell, girkasse (hendel i posisjon P) eller automatisk, dersom du ønsker å løsne på parkeringsbremsen.

Uten å trå på bremsepedalenn, vil denne lampen, stille i bakken ved hjelp av, dersom en av disse lampene lyser, betyr det at det tilsvarende systemet har blitt nøytralisert med vilje, sett bryteren på ON å aktivere.

Automatisk iverksatt når bilen starter opp, trykk på knappen for å aktivere ESP/ASR eller, drei på "Grip Control"-bryteren på ESP.