2019 Peugeot 208 - Užívateľská príručka (in Slovak) (263 pages)

Model: 2019 Peugeot 208
File size: 9.85 MB
Pages: 263 pages



Stiahnite si manuál Užívateľská príručka

Manuálny Popis
Hodnota rýchlosti sa vyberá s motorom v chode, v zastavenom vozidle alebo za jazdy. Minimálna možná hodnota rýchlosti je 30 km/h. Rýchlosť vozidla reaguje na zatlačenie pedála akcelerátora nohou až po bod jeho odporu, čo signalizuje, že bola dosiahnutá uložená rýchlosť.

Avšak, prudké zatlačenie pedála až na podlahu za bod odporu, umožní prekročenie naprogramovanej rýchlosti. Činnosť obmedzovača rýchlosti sa obnoví, ak postupne uvoľníte pedál akcelerátora a znížite rýchlosť vozidla na hodnotu nižšiu ako bola naprogramovaná rýchlosť. Táto pomocná funkcia umožňuje udržiavať stabilným spôsobom naprogramovanú rýchlosť vozidla pri jazde v plynulej premávke, s výnimkou prípadu prudkého stúpania.

Na vozidlách s manuálnou prevodovkou Aby bola zvolená rýchlosť naprogramovaná alebo aktivovaná, musí byť rýchlosť vozidla vyššia ako 40 km/h, s minimálne 4. zaradeným prevodovým stupňom. Na vozidlách s automatickou prevodovkou Aby bola zvolená rýchlosť naprogramovaná alebo aktivovaná pri jazde v sekvenčnom režime musí byť rýchlosť vozidla vyššia ako 40 km/h s minimálne 2. zaradeným prevodovým stupňom alebo v polohe D.