2019 Peugeot 208 - Brukerhåndbok (in Norwegian) (263 pages)

Model: 2019 Peugeot 208
File size: 9.68 MB
Pages: 263 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Kjørelys: Lys for obligatorisk bruk om dagen i visse land. Lysene tennes automatisk ved oppstart av motoren og gjør at bilen blir bedre sett av andre trafikanter. Denne funksjonen er aktivert: i land der forskrifter krever det, gjennom opplysning av peilepinne med sidelysene og nummerskiltlys, denne funksjonen kan ikke deaktiveres.

for andre land der det er oppgitt, ved tenning av de lysene som kjørelyset er kombinert med (lysdioder). Denne funksjonen kan aktiveres eller nøytraliseres ved hjelp av konfigurasjonsmenyen i bilen. Lyskontrollspaken må plasseres i posisjonen 0 eller AUTO (dagsmodus).

Deaktiveringen av kjørelysene har virkning etter betjening av blinklys eller etter den neste motoren startes opp; aktivering har umiddelbar virkning. Instrumentene og kontrollene (instrumentpanel, berøringsskjerm, klimaanlegg, kontrollpanel) er opplyst, unntatt i nattmodus med manuell eller automatisk opplysning av sidelys. Automatisk tenning av hovedlykter: Parkeringslysene og nærlysene tennes automatisk, uten at føreren trenger å gjøre noe, hvis det detekteres dårlige lysforhold eller i visse tilfeller hvis vindusviskerne aktiveres. Når lysforholdene igjen blir tilstrekkelige gode, eller etter at vindusviskerne har stanset, slukkes lysene automatisk.