2013 Peugeot 208 - Ägarmanual (in Swedish) (332 pages)

Model: 2013 Peugeot 208
File size: 8.58 MB
Pages: 332 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Föraren bör även försäkra sig om att passagerarna använder fönsterhissarna på rätt sätt. Kontrol era att inget föremål eller ingen person hindrar sätets glidskena att återgå til sitt ursprungliga läge; återgången til detta läge är nödvändig för fastlåsning av sätet i längdriktningen. Kontrol era att bilbältet lindas upp ordentligt för att inte hindra passagerare att sätta sig i baksätet.

Kontrollera att bältena inte kommer i kläm när ryggstödet fälls upp igen. Kontrollera att kupéfiltret alltid är i gott skick och byt filterinsatserna regelbundet. Om bilen drar ett maximalt lastat släp i en brant uppförsbacke vid hög lufttemperatur kan du genom att stänga av luftkonditioneringen vinna en del motoreffekt och därmed förbättra bilens dragkapacitet.

Den fylls gradvis beroende på det nytt med samma värden som före begärda värdet. Lägg aldrig i backväxeln innan bilen stannat helt med motorn på tomgång. Beroende på körförhållandena och utrustningen i din bil kan systemet rekommendera att du hoppar över ett eller flera växellägen.