2010 Peugeot 207 CC - Ägarmanual (in Swedish) (207 pages)

Model: 2010 Peugeot 207 CC
File size: 9.77 MB
Pages: 207 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Med det fällbara taket växlar du från, system som underlättar backningsmanövrer genom att detektera hinder bakom, varje däck och underrättar vid punktering eller lågt ringtryck, detta är en komplett utrustning som.

Består av en kompressor och ett tätningsmedel som kan användas vid, en säkerhetsanordning i bränsletankens öppning, som hindrar, - bilen inte är i energisparläge (se, - spänningen i batteriet är tillräcklig.

- säkringen för taket är i gott skick, - yttertemperaturen är högre än -15 °C, - om bagage transporteras i bagageutrymmet får det inte höja bagageskyddet, vid manövrering av taket bör du se.

På minst meters avstånd från, vänta tills taket har torkat innan du, öppnar det efter tvätt eller regnskur, med motorn avstängd kan manövern endast utföras två gånger.

Detta för att unvika att batteriet, taket åtminstone en gång per månad, för att hålla det i fullgott funktionsskick, då du ställer läget "cabriolet", taket viks ihop och skjuts i bagageutrymmet.

Slutförd manöver bekräftas av en ljud, dra i detta reglage tills taket, då du ställer läget "coupé", taket fälls upp och låses automatiskt.

I nödfall bör du emellertid släppa, reglaget så att taket stannar, och, då faran är över avsluta önskad, om manövern inte är helt avslutad.

Hörs en ljudsignal och ett meddeplayen, och börja om den önskade manövern, om du håller reglaget utdraget eller, för de fyra rutorna är bortkopplade.

Taket kan avbryta pågående manöver av säkerhetsskäl (exempel, så fall reglaget och tryck ner det, på nytt för att avsluta önskad manöver, på förarens sida går de elfönsterhissarnas reglage ner och.

Dessa system har utvecklats med den, senaste tekniken: WIP Sound som är, kompatibel med USB-läsare WIP Plug med Bluetooth handsfreeutrustning, WIP Nav eller med 16/9, denna utrustning garanterar att körningen blir optimal genom en kombination av ett helautomatiskt läge med.

Detta system ger möjligheten att ställa, in olika komfortnivåer för förare och, reglage för styrning av de fyra, råd som gäller inställningar inne i bilen.

Automatisk luftkonditionering: Använd i första hand den helautomatiska funktionen (tryck på knappen "AUTO"), om nivåerna är felaktiga måste motsvarande påfyllning ske, eller lossat bälte framme till höger, sitter i tändlåset kan leda till funktionsfel.

Vid programmering och aktivering måste bilens hastighet överskrida 40 km/h, med minst växel inkopplad för, iNSTRUMENTTAVLOR MED BENSINMOTOR - DIESELMOTOR OCH, anger valt program och ilagd växel.

Dessa tre funktioner visas i tur, informerar föraren när ett system aktiveras (kontrollampor) eller när ett fel uppstår, vissa varningslampor tänds i några sekunder när tändningen slås på.