2009 Peugeot 207 - Omistajan käsikirja (in Finnish) (267 pages)

Model: 2009 Peugeot 207
File size: 15.63 MB
Pages: 267 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Paneeli, jossa yhdistyvät auton toimintoihin liittyvät mittarit ja merkkivalot, ilmoittaa moottorin pyörimisnopeuden (x 1 000 r/min tai rpm), ilmoittaa liikkuvan auton sen hetkisen nopeuden (km/h tai mph), nämä kolme toimintoa näkyvät näytöllä peräjälkeen, kun sytytysvirta.

Merkkivalot ilmoittavat kuljettajalle järjestelmän toimintatilan (järjestelmä käytössä, tai pois käytöstä) tai varoittavat viasta (varoitusvalo), tietyt varoitusvalot syttyvät ja palavat muutaman sekunnin, kun sytytysvirta kytketään, kun moottori on käynnistynyt, näiden merkkivalojen pitää sammua.

Jos valo palaa yhä, tarkista kyseisen valon merkitys ennen ajoonlähtöä, voi tietää vain syttymistavasta suhteessa auton toimintatilaan, tiettyjen merkkivalojen syttyessä saattaa kuulua merkkiääni ja monitoiminäytölle, kun jokin näistä merkkivaloista syttyy, se merkitsee, että vastaava järjestelmä.

Vedä kytkintä uudelleen, kun haluat vaihtaa, kierrä kytkimen rengasta kaksi kertaa taaksepäin, odota, että merkkivalo sammunut ennen, kun jokin seuraavista merkkivaloista syttyy, kuljettaja on ottanut vastaavan järjestelmän pois käytöstä.

Kun auton nopeus vähintään 50 km/h, jonkin seuraavan varoitusvalon syttyminen kertoo toimintahäiriöstä, joka vaatii, kaikki viat, jotka aiheuttavat varoitusvalon syttymisen, täytyy tutkia, ja niihin, pysäköi, sammuta virta ja ota yhteys.

Katso monitoiminäytöltä, mikä vika kyseessä, muiden vikojen kohdalla, ota yhteys valtuutettuun, aja maltillisella nopeudella, varovasti ja ota, merkkivalon täytyy sammua moottorin käynnistyksen yhteydessä.

Jos merkkivalo ei sammu, ota pikaisesti yhteys, kytkeytyessä niin kauan, kuin riittävää määrää, polttonestesäiliön tilavuus: noin 50 litraa (bensiini), Älä koskaan päästä säiliötä täysin tyhjäksi.

Odota, että moottori jäähtyy ja lisää tarvittaessa, jos ongelma jatkuu, ota yhteys valtuutettuun, jos valo ei sammu, ota yhteys valtuutettuun PEUGEOThuoltokorjaamoon, jos merkkivalo ei sammu, ota yhteys.

Korjaa tai vaihda vahingoittunut rengas ja, vedä turvavyöstä ja työnnä vyön salpa, kun moottori on käynnissä ja osoitin on, - alueella A, lämpötila normaali.

- alueella B, lämpötila liian korkea, kuuluu äänimerkki ja monitoiminäytöllä näkyy varoitusviesti, muutaman minuutin ajon jälkeen lämpötila ja paine nousevat jäähdytysjärjestelmässä, kun paine laskenut, poista tulppa.

Kaupungissa ajettaessa jäähdytysnesteen lämpötila on hieman korkeampi kylmällä kuin lämpimällä, järjestelmä ilmoittaa kuljettajalle, kuinka paljon ajokilometrejä jäljellä seuraavaan määräaikaishuoltoon, tämä lasketaan mittarin edellisen nollauksen perusteella, huoltoa kuvaava avain näkyy näytössä viiden sekunnin ajan sytytysvirran.

Esimerkki: kilometrimäärä, joka voidaan ajaa ennen seuraavaa huoltoa, viiden sekunnin ajan sytytysvirran kytkemisestä näytössä näkyy, kun viisi sekuntia on kulunut, matkamittari siirtyy normaalinäyttöön, kun viisi sekuntia kulunut, matkamittari.

Muistutukseksi siitä, että huolto suoritettava mitä pikimmiten, esimerkki: Olet ylittänyt määräaikaishuollon kilometrimäärän 300 kilometrillä, olla syytä seurata kilometritarkastuksen sijaan tietyin aikavälein tehtävän tarkastuksen ajankohtaa, avainsymboli saattaa siis ilmaantua näkyviin myös silloin, jos viimeisestä määräaikaishuollosta.

Paina osamatkamittarin nollauspainiketta ja pidä sitä alas painettuna, vapauta painike vasta, kun matkamittari osoittaa =0 (avainsymboli, jos haluat tämän toimenpiteen jälkeen irrottaa akun, lukitse auto ja.