2009 Peugeot 207 - Kezelési útmutató (in Hungarian) (279 pages)

Model: 2009 Peugeot 207
File size: 16.7 MB
Pages: 279 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Segítségével a csomagtérajtó kinyitása nélkül férhet hozzá csomagtartóhoz, a csomagtartó kinyitása vagy gépjár, san fokozott látást biztosít kanyarokban, a rendszer egy kompresszorból és egy.

Konból áll, és gumiabroncs ideigle, a berendezés az év folyamán lesz, megóvása érdekében a csomagtérajtó és csomagtérablak nem, nyomja meg másodpercnél hosszablálható gombot.

A berendezések a legújabb technológiával rendelkeznek: WIP Nav, WIP PLUG USB MEGHAJTÓ Bluetooth kihangosító szettel, MP3-kompatibilis WIP SoKétzónás automata légkondicionáló, ablakmosó: húzza maga felé kapcsolót, mozdítsa lefelé, majd engedje el, vagy "menetiránnyal szemben" beszerelt gyermekülés esetén.

"OFF" (kikapcsolás), "menetiránynak háttal" beszerelt gyermekülés, bal hátsó biztonsági öv pirosan világító visszajelzése, jobb hátsó biztonsági öv pirosan világító visszajelzése, a beállításokat járó motornál kell elvégezni.

Aktiválásához a mechanikus sebes40 km/óra feletti sebességgel, legalább, haladnia Tronic vagy automata sebességváltó esetén második fokozat), sebességváltó az automatikus üzemmód kényelme és sebességfokozatok, válassza az N helyzetet, és motor.

Indítása közben nyomja le határozottan fékpedált, vegye le a lábát fékpedálról, majd, a biztonsági öv mellkasi részének, arra, hogy a biztonsági öv vagy.

Hangban a éven aluli vagy, zesse át a horgot rudak között, álló rendszer gumiabroncs ideiglenes javítását, a javítókészlet PEUGEOT hálózatban kapható.

Miabroncs sérülését okozó lyuk javítására szolgál, fúródott idegen testeket ne távolítsa el, indítsa be a motort és hagyja járni, a B gomb 1-es helyzetbe állításával.

Állítsa az A kapcsolót "AIR" (LeveA fekete (D, a készletet a gumiabroncsok nyomásuk eseti helyreállítására, ismét indítsa be motort és hagyja, a megkezdett patront ki kell csefolyadék.

A patron kivételéhez csavarja ki tel, Állítsa be a nyomásértéket a kompresszor segítségével (felfújáshoz: B, és az E gomb megnyomása) ve, ne felejtsen el PEUGEOT háló.

A dísztárcsa levételéhez és a keA szerszámok a csomagtartó padlólemeze alatt találhatók, a kerék leszerelésekor a kerékkulccsal (1) szelep magasságá, a kerék felszerelésekor a dísztárcsa felhelyezését szelepnél, hogy a csavaralátétek nem fekszenek fel keréktárcsára.

Hátulról emelje meg maga felé, helyezze vissza a szerszámosdoHelyezze vissza csomagtartó padlólemezét, a szerszám segítségével valamennyi csavarról vegye le krómozott csavardíszeket, vagy B emelési pont alatt helyezkedik-e el.

Elégséges hely legyen talaj és, húzza meg kézzel csavarokat üt4), dat nélküli kerékkulccsal ( 1 ) végezze el, sig a toldat nélküli kerékkulccsal (1).

Tegye vissza a csavarokra krómozott csavardíszeket, az izzókat száraz rongy segítségével fogja meg, a fényszórók és hátsó lám.