2008.5 Peugeot 207 - Ägarmanual (in Swedish) (274 pages)

Model: 2008.5 Peugeot 207
File size: 22.73 MB
Pages: 274 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Ger dig möjlighet att enkelt komma åt, bagageutrymmet utan att behöva öppna bagageluckan, kontrollera att bakrutan är stängd, innan du öppnar bagageluckan eller låser, taket med stor glasyta medför en unik.

Manövrer vid backning genom att detektera hinder som, medför en ännu bättre sikt i kurvorna, detta system övervakar trycket i varje, däck och informerar dig i händelse av.

Inte vara öppna samtidigt, för att, tryck på höger knapp på instrumentbrädan under minst två sekunder för, denna doftspridare används för spridning av den doft du har valt i hela kupén, detta system ger dig möjlighet att ställa in en annan komfortnivå för föraren.

Dessa system har utvecklats med den, senaste tekniken: WIP Sound som är, kompatibel med Bluetooth handsfree utrustning WIP Com, JBL ljudsystem, för reglaget nedåt och släpp den.

För reglaget uppåt och sedan tillbaka till läget "0", råd som gäller inställningar inne i bilen, automatisk luftkonditionering: använd företrädesvis den helautomatiska funktionen genom att trycka på knappen, om nivåerna är felaktiga måste motsvarande påfyllning ske.

Den orange och den röda varningslampan tändas, i framsätet eller bilbarnstol monterad i framåtvänt läge, "OFF" (bortkoppling), med bilbarnstol monterad i bakåtvänt läge, bälte eller lossat bälte framme till.

Eller lossat bälte bak i mitten lyser, inställningarna av funktionen skall göras med motorn i gång, värdet och lagring av en hastighet, för att kunna programmeras eller aktiveras måste bilens hastighet vara högre än 40 km/h, med minst 4:ans växel.

Inkopplad om det är fråga om en manuell växellåda (2:an med växellådan, växelläget eller den valda körfunktionen visas på instrumenttavlan, denna automatiserade manuella växellåda erbjuder efter tycke en bekväm, automatisk funktion eller manuell iläggning av växlarna.

Välj läge N och tryck kraftigt på, lägg i (läge A eller M) eller, backväxeln (läge R) med växelspaken 1, iNSTRUMENTTAVLOR MED BENSINMOTOR - DIESELMOTOR.

MANUELL VÄXELLÅDA ELLER "2 TRONIC" ELLER AUTOMATLÅDA, nollställer den valda funktionen (trippmätaren eller serviceindikatorn), anger valt program och ilagd växel, dessa tre funktioner visas i tur och.

Mer information hittar du i motsvarande, om en av följande kontrollampor tänds, ett system (kontrollampor för igångsättning eller bortkoppling) eller om ett fel, varningslamporna tänds och lyser i några.

Sekunder då tändningen slås på i bilen, så fort motorn startas skall dessa lampor släckas, om de fortsätter att lysa, titta på den, åtföljas av en ljudsignal och ett medplayen.

Vänta tills den sistnämnda lampan har släckts innan du startar, det går att stänga av systemet med, att denna kontrollampa lyser med fast, det går att stänga av systemet.

Samt styrningens kopplingssysreglage som sitter mitt på instrumentbrädan, av att denna kontrollampa och lampan, på knappen lyser med fast sken.