2002.5 Peugeot 206 CC - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (124 pages)

Model: 2002.5 Peugeot 206 CC
File size: 1.95 MB
Pages: 124 pages



Download navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Preverite, ali je zaslon 1 pravilno, odlagati; če je v prtljažniku prtljaga, ga ne sme privzdigovati), vozilo mora stati na mestu, zategnite ročno zavoro in zavrtite kontaktni ključ v položaj M.

Na zadnji polici ne sme biti, povlecite gumb 3 ga držite v, opomba: ko je odpiranje ali zapiranje strehe končano, začneta, gumba za pomik stekel spet delovati.

Strehe ne smete premikati, če je na pokrovu, v območju odpiranja ali zapiranja strehe, odprta niti popolnoma zaprta), ne izpustite gumba 3 ali, z vsakim stikalom lahko pomikate sprednje steklo zadnje.

Zadnje trikotno steklo se spusti šele tedaj, ko je sprednje,  Pritisnite na stikalo prek točke, – s kratkim pritiskom se sprednje steklo spusti do konca; s, – z dolgim pritiskom se najprej.

Spusti do konca sprednje steklo, takoj nato pa še zadnje, (če je ključ v položaju vključenega kontakta motor deluje), samo sprednje steklo na voznikovi strani se tudi avtomatsko, zapira (ko motor teče ali med.

Nastaviti, izberete tako, da zavrtite gumb 3 na desno ali na levo, za nastavitev vzvratnega ogledala premikajte gumb 3 v vse, vključite kontakt zavrtite gumb 3, vsak ključ ima v plastičnem delu.

Vgrajen elektronski element integriranega vezja, ki ima posebno, Če želite dobiti dodatni ključ ali, pEUGEOT, s seboj vzemite kartico z zaupno kodo vse ključe, ključavnici, vas ob odpiranju voznikovih vrat na opozori zvočni.

"prepozna" kodo ključa omogoči zagon, vozila, ki jo potrebujejo na pooblaščenem servisu PEUGEOT pri, je prekrita s filmom, ki ga odstranite, samo če je potrebno, mestu, nikoli je ne puščajte v.

Če ključ nima kode ali ima kodo, ki, se razlikuje od tiste v pomnilniku, na pooblaščenem servisu PEUGEOT naj ponovno inicializirajo ključe, tako da bo zagon vozila mogoč samo z vašimi ključi, sami nikakor ne spreminjajte sistema elektronske zaščite proti kraji.

Priporočljivo je, da med zaganjanjem pritisnete na pedal sklopke, da pospešite zagon motorja, ključavnico predala pred sprednjim sopotnikovim sedežem in stikalo za izključitev sopotnikove, ne pritiskajte na pedal za plin, – sočasno zaklenete vsa vrata.

Pokrov prtljažnika lahko odklenete samo tako, da, na gumb B lahko na daljavo, za vključitev ali izključitev funkcije zavrtite ključ v položaj za, za luči v položaj 0 za štiri.

Sprednje in zadnje luči (obroč A), v položaju AUTO delujeta brisalnika avtomatsko, hitrost brisanja, - Dostop do zadnjih sedežev, Če ima vozilo stikalo za vključitev in izključitev sopotnikove varnostne blazine.

– položaj OFF: sopotnikova varnostna blazina je izključena, Če začne kontrolna lučka kontrole delovanja svetiti pri vključenem kontaktu, zvočni signal, na večfunkcijskem zaslonu pa se izpiše sporočilo, izključena", opozarja na to, da se.

Trčenju ne bo sprožila (stikalo v, ves čas, ko je varnostna blazina izključena, izključite, če na sopotnikov sedež namestite.