2003.5 Peugeot 206 - Ръководство за експлоатация (in Bulgarian) (196 pages)

Model: 2003.5 Peugeot 206
File size: 2.69 MB
Pages: 196 pages



Изтегляне Ръководство за експлоатация

Описание
БЪРЗ ПОГЛЕД ВЪРХУ ВАШЕТО PEUGEOT 206, Ключовете позволяват независимото задействане на ключалките, багажника (лимузина), устройството за неутрализиране на възд, водача, капачката на резервоара, заключването на волана.

Отворена, централното заключване не може да се осъществи,  натиснете бутон A, плафониерите светват и мигачите, Поставете контактния ключ в устройство 1, - на положение "ON", въздушна възглавница на пътника активирана.

Подаден контакт оборот на ключа), екран, показва, че въздушната възглавница на пътника е неутрализирана, Индикаторът свети през целия период на, Автомобил, който не е оборудван с устройство за.

Във всички случаи не поставяйте краката си или, Устройство за миене на стъклото , На положение AUTO, чистачката работи автоматично и, ПРЕДНИ СЕДАЛКИ (лимузина и 206 SW).

- Регулиране на височината и, - Достъп до задните места, - Регулиране на наклона на, За да сгънете задните седалки .

- дръпнете лост 3, за да отключите, - поставете единия край на рулото с покривалото за багаж, - натиснете противоположния край на рулото и го, - отпуснете го (3), за да се фиксира.

- развиите рулото до нивото на страничните рамки на, - поставете водачите (5) на покривалото за багаж в релсите, - извадете водачите на покривалото за багаж от, - навиите покривалото за багаж в рулото.

Натиснете в края и го извадете от гнездата, Завъртете бутон наляво или надясно, за да изберете, Завъртете бутон в четирите посоки за да извършите, Ръчно действие : натиснете прекъсвача или го дръпнете.

Без да преминавате точката на съротивление, спира веднага след като отпуснете прекъсвача, Автоматично действие : натиснете прекъсвача или го, Еднократно натискане отваря или затваря напълно.

Автоматичното отваряне или затваряне действат само, При подаден контакт, завъртете бутон 5 в положение A, ЗАКЛЮЧВАНЕ / ОТКЛЮЧВАНЕ НА БАГАЖНИКА И НА, СТЪКЛОТО НА ПЕТА ВРАТА (206 SW).

Багажникът и стъклото на петата врата не могат да бъдат отворени, При затворено задно стъкло, за да отворите багажника, задействайте лост А и, При затворен багажник, за да отворите, управление или задействайте лост В, след.

Това повдигнете стъклото с помоща на, отварянето на капака на багажника и, като натиснете рамото на чистачката или, като натиснете в центъра на стъклото.

Автоматичната скоростна кутия с четири предавки Ви дава възможност, да изберете удобството от пълното автоматизиране, обогатено с, програма спорт и програма сняг, или ръчно превключване на,  Преместете лоста по скалата, за да изберете една или друга функция.

След като функцията бъде избрана, съответния индикатор светва на, автомобила и за стартиране на двигателя при, reverse (заден ход) : за извършване на заден ход.