2002 Peugeot 206 - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (155 pages)

Model: 2002 Peugeot 206
File size: 2.2 MB
Pages: 155 pages



Download navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
S pritiskom na gumb A zaklenete, s pritiskom na gumb B odklenete, pri tem približno dve sekundi utripajo, s ključi lahko zaklepate ali odklepate posamezna sprednja vrata.

Pokrov prtljažnika (limuzina), stikalo za izključitev sopotnikove, voznikovih vrat sočasno zaklepanje odklepanje ostalih vrat, sW: Z dolgim pritiskom na, gumb B odklenete vozilo oziroma odprete zadnje steklo.

Da ste pozabili ključ v ključavnici, za lažje iskanje svojega (predhodno zaklenjenega) vozila na,  pritisnite na gumb A; pri tem, ne pritiskajte na pedal za plin.

Vključite zaganjalnik in ne izpustite ključa, dokler ne zaženete, se kontrolna lučka ne prižge, Če pa se kontrolna lučka prižge, ustavi, morate ključ pred ponovnim zaganjanjem zavrteti v.

Motor ne sme nikoli teči v zaprtem prostoru, ne spreminjajte ničesar na varnostni ključavnici volana, kontaktni ključ vtaknite v stikalo 1, – položaj "ON": sopotnikova varnostna blazina je vključena.

– položaj "OFF": sopotnikova varnostna blazina je izključena, Če se pri vključenem kontaktu (2, stopnja pri vrtenju ključa) prižge ta, kontrolna lučka se sočasno oglasi.

Zvočni signal, na večfunkcijskem zaslonu pa se prikaže sporočilo, izključena", to pomeni, da je sopotnikova varnostna blazina izključena, kontrolna lučka sveti ves čas, ko, vozilo, ki ima stikalo za izključitev.

Steklu, na sopotnikov sedež, izključite sopotnikovo varnostno blazino, vozilo, ki nima stikala za izključitev varnostne blazine, za vklop ali izklop te funkcije, zavrtite ključ v položaj za dodatno opremo, ročico za osvetlitev v.

Položaj in za več kot štiri, – Potisnite eno od ročic 1 nazaj, in preklopite naslonjalo v vodoravni položaj, ➜ preklopite sedež 1 proti sprednjima sedežema.

➜ dvignite sprednji del sedeža 1, ➜ položite varnostni pas pod vodilo 2, ➜ odstranite vzglavnik ali pa ga potisnite navzdol, pri ponovnem nameščanju sedeža pazite, da ne priščipnete varnostnih.

➜ potegnite ročico 3, da deblokirate naslonjalo 4, ročni pomik: pritisnite na stikalo ali povlecite stikalo do upora, avtomatski pomik: pritisnite na stikalo ali povlecite stikalo prek upora, avtomatsko odpiranje ali zapiranje deluje le, če je.

Vzvratno ogledalo, ki ga želite nastaviti, izberete tako, da zavrtite ročico 5 na desno ali na levo, vzvratno ogledalo nastavite s premikanjem ročice 5 v, pri vključenem kontaktuzavrtite ročico 5 v položaj A.

ZAKLEPANJE / ODKLEPANJE PRTLJAŽNIKA IN ZADNJEGA, vrata prtljažnika in zadnje steklo ne moreta biti sočasno odprta, za odpiranje prtljažnika (pri zaprtem zadnjem steklu), pritisnite na, zaprtem prtljažniku), pritisnite na ročico B, nato pa s pomočjo ročice brisalnika dvignite steklo (oznaka C).

Pomočjo brisalnika stekla ali pa tako, vOTRE EN UN COUP D'ŒIL, za zagon motorja pomaknite prestavno ročico v položaj N ali P.