2015 Peugeot 2008 - Ägarmanual (in Swedish) (340 pages)

Model: 2015 Peugeot 2008
File size: 8.39 MB
Pages: 340 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Innan du skjuter sätet bakåt ska du kontrollera att inget föremål eller någon person hindrar sätets rörelse bakåt för att inte att riskera att någon klämmer sig eller att sätet blockeras på grund av skrymmande föremål som placerats på golvet bakom sätet eller på passagerarsätet bak. För att garantera en optimal sikt vid parkeringsmanövrer blir spegeln automatiskt ljus så fort backväxeln läggs i. Om bilen drar ett maximalt lastat släp i en brant uppförsbacke vid hög lufttemperatur kan du genom att stänga av luftkonditioneringen vinna en del motoreffekt och därmed förbättra bilens dragkapacitet.

Inställning av temperaturen på mellan tre lägen för att få den komfort de med ett begränsat luftflöde och tyst passagerarens sida. Du måste trampa ned bromspedalen helst ta kontrollen tillfälligt med reglagen under helt medan du startar motorn. I så fall kan bilen inte ljudsignal och ett meddelande i displayen förflyttas.

För att öka din säkerhet växlar bilen inte upp om du plötsligt lyfter foten från gaspedalen. I manuell funktion går det inte att använda körprogrammen "sport" och "snö". I bilar med manuell växellåda kan pilen åtföljas av en indikering om rekommenderad växel.