2018 Peugeot 108 - Omistajan käsikirja (in Finnish) (180 pages)

Model: 2018 Peugeot 108
File size: 7.15 MB
Pages: 180 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Vaihteenvaihdot hetkellisesti käsin Voit ottaa vaihteiden vaihdon hetkellisesti ohjaukseesi käyttämällä ohjauspyörässä olevia kytkimiä + ja -. Kukin vaihteen vaihtopyyntö toteutetaan vain, jos moottorin käyntinopeus sen sallii. Jos vaihto hylätään, kuuluu merkkiääni.

Tieto kytketystä vaihteesta näytetään mittaristossa. Tällä toiminnolla voidaan ennakoida tiettyjä tilanteita, esimerkiksi toisen ajoneuvon ohitus tai kaarteen lähestyminen. Jos kytkimiä ei käytetä hetkeen, vaihteisto palautuu automaattiseen toimintatilaan.

Tieto kytketystä vaihteesta näytetään. Kukin vaihteen vaihtopyyntö toteutetaan vain, jos moottorin käyntinopeus sen sallii. Jalan nosto kaasupolkimelta ei ole tarpeen vaihteensiirtojen aikana. Jos vaihto hylätään, kuuluu merkkiääni. Jarrutettaessa tai hidastettaessa vaihteisto vaihtaa automaattisesti alaspäin, jotta auto on oikealla vaihteella seuraavaa kiihdyttämistä varten. Voimakkaassa kiihdytyksessä vaihteisto ei vaihda ylöspäin, ellei kuljettaja käytä vaihteenvalitsinta tai ohjauspyörän alla olevia kytkimiä (paitsi jos moottorin käyntinopeus on lähellä enimmäisnopeutta). Voit milloin tahansa vaihtaa toimintatilaa siirtämällä vaihteenvalitsimen asennosta M asentoon E tai päinvastoin.