2018 Peugeot 108 - Handleiding (in Dutch) (180 pages)

Model: 2018 Peugeot 108
File size: 7.18 MB
Pages: 180 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Tijdelijk handmatig schakelen U kunt tijdelijk zelf schakelen met de flippers + en -. Het schakelen naar een andere versnelling gebeurt alleen als het motortoerental dit toestaat. Als het schakelen naar een andere versnelling niet wordt toegestaan, klinkt er een geluidssignaal.

De ingeschakelde versnelling wordt op het instrumentenpaneel weergegeven. Met deze functie kunt u anticiperen op bepaalde rijsituaties, zoals het inhalen van een auto of een bocht in de weg. Als de flippers enige tijd niet meer gebruikt worden, gaat de versnellingsbak weer over op de automatische stand.

De ingeschakelde versnelling wordt weergegeven. Het schakelen naar een andere versnelling gebeurt alleen als de snelheid van de auto en het motortoerental dit toestaan. Het is niet noodzakelijk om bij het schakelen het gaspedaal los te laten. Als het schakelen naar een andere versnelling niet wordt toegestaan, klinkt er een geluidssignaal. Bij het remmen of het verminderen van de snelheid schakelt de versnellingsbak automatisch terug naar de juiste versnelling om de auto weer te laten accelereren. Wanneer u het gaspedaal diep intrapt, wordt er geen hogere versnelling ingeschakeld zonder dat u de selectiehendel of de flippers bedient (behalve als het toerental dicht bij het maximumtoerental ligt). U kunt op elk moment een andere rijstand selecteren door de selectiehendel te verplaatsen van de stand M naar de stand E of andersom.