2016 Peugeot 108 - Handleiding (in Dutch) (269 pages)

Model: 2016 Peugeot 108
File size: 7.24 MB
Pages: 269 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
De richtingaanwijzers knipperen tweemaal om aan te geven dat de auto ontgrendeld is. Druk nooit op de knoppen van uw afstandsbediening of elektronische sleutel buiten het bereik en het zicht van uw auto. De afstandsbediening kan dan onbruikbaar worden en moet in dat geval opnieuw worden gesynchroniseerd.

Druk de schakelaar na het starten van de motor nogmaals in om de beweging van het dak te hervatten. Hierdoor worden niet gedurende lange periodes geopend de luchtturbulenties in het interieur zoveel te houden. Bij het sluiten van het dak wordt het windscherm automatisch weer ingeklapt.

Zorg er bij het verstellen van de stoel naar achteren voor dat het schuiven van de stoel niet wordt verhinderd door personen of hinderlijke voorwerpen op de vloer achter de stoel om te voorkomen dat de stoel wordt geblokkeerd. Zet het contact aan en druk op correct zijn opgerold zodat de de schakelaar om de stoelverwarming weer in achterpassagiers gemakkelijk kunnen te schakelen. De waargenomen objecten in de buitenspiegels lijken verder af dan ze in werkelijkheid zijn.