2016 Peugeot 108 - Ägarmanual (in Swedish) (269 pages)

Model: 2016 Peugeot 108
File size: 7.28 MB
Pages: 269 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Upplåsningen av bilen indikeras genom att blinkersljusen blinkar två gånger. Undvik att trycka på fjärrkontrollens eller den elektroniska nyckelns knappar när du är utom räckvidd och inte kan se bilen. Om en dörr är öppen fortsätter taklampan att lysa om knappen står i detta läge.

För att bibehålla batteriets laddning råder vi dig att manövrera taket med motorn igång. Vi råder dig att använda ljuddämpande vindavvisaren försiktigt den miljövänliga produkten med en mjuk borste. Innan du skjuter sätet bakåt ska du kontrollera att inget föremål eller någon person hindrar sätets rörelse bakåt för att inte att riskera att någon klämmer sig eller att sätet blockeras på grund av skrymmande föremål som placerats på golvet bakom sätet eller på passagerarsätet bak.

Föremålen som syns i backspeglarna är i verkligheten närmare än de förefaller. Ta hänsyn till detta när du uppskattar avståndet till bilar som kommer bakifrån. När dessa inställningar har gjorts bör du kontrollera att du kan se instrumentpanelen utan problem.