2014.5 Opel Zafira Tourer - Ägarmanual (in Swedish) (289 pages)

Model: 2014.5 Opel Zafira Tourer
File size: 9 MB
Pages: 289 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Tryck inte på pekknappen under bakluckans list när du stänger bakluckan eftersom den då låses upp igen. Återställning sker riskt fälls ut manuellt fälls endast den med ett lätt tryck på spegelhuset. För att stoppa rörelsen aktiverar du strömställaren en gång till i samma riktning.

Efter denna procedur är solskyddet initierat med aktiverad säkerhetsfunktion. Om detta inte är möjligt bör nackskyddet ställas i det högsta läget för mycket långa personer och i det lägsta läget för mycket korta personer. Ställ in sätets avstånd avstånd på ungefär två fingrars till pedalerna så att benen är lätt bredd mellan sätets kant och knävinklade när pedalerna är nervecket.

Personer med känslig hud rekommenderas att inte använda den högsta inställningen under lång tid. När säkerhetsbältena inte används eller när sätena fälls ned ska säkerhetsbältenas låstungor sättas in i fickorna som finns på bältena. En upplåst airbag dämpar kollisionen så att risken för skada på huvudet minskar avsevärt vid påkörning från sidan.