2016 Opel Movano - Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) (259 pages)

Model: 2016 Opel Movano
File size: 5.74 MB
Pages: 259 pages



Λήψη Εγχειρίδιο Εγχειρίδιο χρήσης

εγχειρίδιο Περιγραφή
Το να εκτιναχθούν αντικείμενα μέσα φορτίο πρέπει να είναι κατανεμηστο όχημα και να προκαλέσουν μένο ομοιόμορφα και στερεωτραυματισμούς ή ζημιά στο φορτίο μένο σωστά με ιμάντες συγκράή το όχημα. Για να το χρηπληρούν τις προδιαγραφές ηλεκτροθερμαντικό στοιχείο πυρακτωθεί. Ο χιλιομετρητής ταξιδίου δείχνει την απόσταση που έχει διανύσει το όχημα από τον τελευταίο μηδενισμό.

Πατήστε μία φορά το κουμπί στο άκρο του μοχλοδιακόπτη υαλοκαθαριστήρων παρμπρίζ για να εμφανιστεί ο χιλιομετρητής ταξιδίου. Υπάρχει βλάβη η οποία ενδέχεται να οδηγήσει σε ζημιά στον καταλυτικό τίας της βλάβης. Σβήστε αμέσως τον μοκρασία και την ημερομηνία όταν ο κινητήρα και απευθυνθείτε σε ένα συδιακόπτης ανάφλεξης είναι ανοικτός.

Τα πίσω φώτα ομίχλης λειτουργούν όταν ο κινητήρας βρίσκεται σε λειτουργία και είναι αναμμένοι οι προβολείς. Στο πλαίσιο της οροφής πάνω από τα καθίσματα μπορεί να υπάρχουν ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας ψύξης δεν είναι εφικτή όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή.