2016 Opel Mokka X - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (251 pages)

Model: 2016 Opel Mokka X
File size: 6.47 MB
Pages: 251 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
Anahtarı kapı kilidi silindirine sokup çevirerek sürücü kapısının kilidini manüel olarak açın. Yan aynalar yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla bir darbeye maruz kaldıklarında içe doğru katlanırlar. Göz kamaşmasını azaltmak için ayna gövdesinin altındaki kolu istenilen yönde hareket ettirerek ayarlayın.

Aksi takdirde bu sistemler düzgün çalışmayabilir ve bu sistemlerin beklenmedik davranış sergileme ve/veya mesajlar gönderme riski söz konusudur. Camlar düğmesini bastırarak camı açabilir hareketini durdurmak için düğmeyi hareket halindeyken arasına veya kumanda düğmesini çekerek bırakın. Koltuğun yerine oturup kilitlendiğinden emin olmak için koltuğu ileri geri oynatmaya çalışın.

Devreye girmiş ve bu yüzden tekrar fonksiyonunu yerine getirmeyecek olan kemer gerdiricileri servis tarafından değiştirilmelidir. Kemer gerdiriciler sadece bir defa devreye girer ve fonksiyonlarını bir kez yerine getirirler. Hava yastığı kapaklarına herhangi bir şey sabitlemeyin ve başka malzemelerle kaplamayın.