2014 Opel Corsa - Ägarmanual (in Swedish) (221 pages)

Model: 2014 Opel Corsa
File size: 6.69 MB
Pages: 221 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Om detta inte är möjligt bör nackskyddet ställas i det högsta läget för mycket långa personer och i det lägsta läget för korta personer. Ställ in det andra läget genom att trycka på den fjäder som är markerad på bilden och skjuta upp nackskyddet ända upp. Ställ in sätets avstånd till pedalerna så att benen är lätt vinklade när pedalerna trampas ner.

Ryggstödet får inte vara för att möjliggöra säker utlösning lutat för långt bakåt. Låt en verkstad byta bälten och utlösta bältessträckare efter en olycka. Personer som inte är fastspända utgör en fara för både sig själva och övriga passagerare vid en eventuell olyckshändelse.

Om barnsäkerhetssystem fästs med ett trepunktsbälte måste du ställa sätets höjdinställning i det högsta läget och se till att bilens säkerhetsbälte går framåt från den övre fästpunkten. Ställ in sätets ryggstödslutning så nära lodrätt läge som möjligt för att säkerställa att bältet är spänt på den sida där spännet sitter. På cyklarna får det inte finnas några föremål som kan lossna under transporten.