2016 Mazda Mazda CX-5 - Handleiding (in Dutch) (805 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda CX-5
File size: 7.12 MB
Pages: 805 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
In het geval van een botsing of plotseling afremmen kunnen deze voorwerpen naar voren geslingerd worden waardoor passagiers geraakt kunnen worden en letsel kunnen oplopen. Het is vooral gevaarlijk wanneer u tijdens het rijden een kind op de neergeklapte rugleuning laat zitten. Controleer of de hendel in de uitgangspositie is teruggekeerd en of de zitting op zijn plaats vergrendeld is door te proberen deze even naar voren en naar achteren te duwen.

Leun vervolgens achterover totdat de gewenste hoek bereikt is en laat de hendel los. Controleer of de hendel in de uitgangspositie is teruggekeerd en of de rugleuning op zijn plaats vergrendeld is door te proberen deze even naar voren en naar achteren te duwen. Druk het achterste gedeelte van de schakelaar in om de stevigheid te verminderen.

Voor het verkrijgen van meer ruimte in de bagageruimte kunnen de rugleuningen worden neergeklapt. De achterzitting is vanaf de rugleuning verontreinigd of achterzijde van de auto moeilijk te beschadigd raken. Zet indien nodig de hoofdsteun van de zitting aan de portierzijde van de achterzitting omlaag of verwijder deze.





Read(view) online free pdf manual 2016 Mazda Mazda CX-5