2015 Mazda Mazda CX-5 - Rýchly sprievodca (in Slovak) (29 pages)

Model: 2015 Mazda Mazda CX-5
File size: 1.18 MB
Pages: 29 pages



Stiahnite si manuál Rýchly sprievodca

Manuálny Popis
Tento rýchly sprievodca vám poskytne jednoduché vysvetlenie použitia niektorých funkcií, ktorými je vaše vozidlo CX-5 vybavené, významy jednotlivých symbolov používaných v tomto Stručnom sprievodcovi sú nasledujúce, podrobné vysvetlenie patriace k určitej informácii.

K dispozícii sú nasledujúce funkcie ručného elektrického nastavenia sedadiel, ak chcete opierku hlavy zvýšiť, povytiahnite ju do požadovanej polohy, ak je potrebné opierku znížiť, stlačte západku a zatlačte opierku hlavy do, opierky hlavy nastavte tak, aby ich stred bol v úrovni hornej hrany uší.

Podrobnosti – pozrite Časť 2 „Sedadlá, inteligentný systém diaľkového ovládania je funkčný, iba pokiaľ je vodič vo, vozidle alebo v oblasti operačného dosahu a má pri sebe štartovaciu kartu, zamykanie, odomykanie pomocou vonkajšieho spínača dverí.

Keď máte štartovaciu kartu pri sebe, môžu byť všetky dvere i zadné výklopné, dvere zamknuté/odomknuté stlačením vonkajšieho spínača na predných dverách, iba vonkajší spínač na zadných výklopných dverách môže byť použitý na, zamknutie všetkých dverí zadných výklopných dverí.

Volantu, umiestnenú na spodnej strane stĺpika riadenia, stĺpika riadenia a potom zatlačte poistnú páku hore, čím stĺpik riadenia v nastavenej polohe zaistíte, sa pred jazdou uistili, že je riadne zaistený.

Podrobnosti – pozrite Časť 3, „Inteligentný systém diaľkového ovládania štartovania vozidla, zrkadlo na ľavej alebo pravej strane, znižuje oslnenie svetlometmi za vami idúceho, vozidla, keď je spínač zapaľovania v polohe ON.

Ak chcete znovu aktivovať funkciu automatického, všetky okná spolujazdcov môžu byť tiež ovládané hlavným ovládačom na, ak chcete okno otvoriť do určitej polohy, podržte ľahko stlačený príslušný spínač, ak chcete okno čiastočne zatvoriť, ľahko príslušný spínač povytiahnite.

Podrobnosti nájdete v Časti 3 „Zrkadlá alebo „Okná, vaše vozidlo Mazda bude pracovať efektívnejšie, pri použití motorovej nafty špecifikácie EN590, pri tankovaní vždy pridajte aspoň 10 l paliva.

Kryt a uzáver hrdla palivovej nádrže, ak chcete otvoriť kryt hrdla palivovej, pri otváraní otáčajte uzáverom proti smeru, uzáver hrdla palivovej nádrže zatvoríte jeho.

Otáčaním v smere hodinových ručičiek, pokým, podrobnosti nájdete v Časti 3 „Palivo emisie, páku voliča posuňte do polohy parkovania (P), ak ste počas jazdy nútený opakovane štartovať.

Motor, posuňte páku voliča do polohy neutrálu (N), kontrolka KĽÚČ (zelená) (ak je vo výbave) v prístrojovom, paneli, tak indikačná kontrolka (zelená) v štartovacom tlačidle, Štartér sa nebude otáčať, kým indikačná kontrolka žeravenia nezhasne.

Pri štartovaní motora neuvoľňujte pedál spojky (vozidlá s manuálnou, prevodovkou) alebo brzdy (vozidlá s automatickou prevodovkou), kým kontrolka, žeravenia na prístrojovom paneli nezhasne a motor nenaštartuje po stlačení, pokiaľ ste uvoľnili pedál spojky (vozidlá s manuálnou prevodovkou) alebo pedál brzdy.

(vozidlá s automatickou prevodovkou) skôr, než motor naštartoval, zošliapnite pedál, spojky (vozidlá s manuálnou prevodovkou) alebo brzdy (vozidlá s automatickou, prevodovkou) znovu a stlačením štartovacieho tlačidla naštartujte motor, pokiaľ by ste nechali zapaľovanie dlhší čas zapnuté bez bežiaceho motora po.

Zahriatí žeraviacich sviečok, žeraviace sviečky by sa mohli zahriať znovu, takže, by sa rozsvietila indikačná kontrolka žeravenia, podrobnosti nájdete v Časti 4 „Štartovanie/zastavenie motora.



Read(view) online free pdf manual 2015 Mazda Mazda CX-5



Mazda Models