2015 Mazda Mazda CX-5 - Manualul de utilizare (in Romanian) (733 pages)

Model: 2015 Mazda Mazda CX-5
File size: 7.4 MB
Pages: 733 pages



Descarca Manual Manualul de utilizare

Manual Descriere
Cu toate că acest manual prezintă un model cu volanul pe stânga, este valabil úi pentru modelele cu volanul pe dreapta. La o oprire bruscă sau coliziune, scaunul sau spătarul se poate miúca, provocând vătămări corporale. După reglarea spătarului, chiar dacă nu există pasageri, miúcaĠi spătarul pentru a vă asigura că este bine fixat.

Scaunele din faĠă conĠin componente ale airbagurilor esenĠiale pentru sistemul suplimentar de reĠinere. Astfel de modificări pot afecta sistemul suplimentar de reĠinere úi pot provoca vătămări grave. O coliziune, chiar úi una care nu este suficient de puternică pentru a declanúa airbagurile, ar putea deteriora scaunele din faĠă care conĠin componente esenĠiale ale airbagurilor.

În cazul producerii unei coliziuni ulterioare, este posibil ca airbagul să nu se declanúeze, fiind posibilă producerea de vătămări corporale. La o frânare bruscă sau în cazul unei coliziuni, puteĠi aluneca pe sub centura transversală úi puteĠi suferi leziuni interne grave. În timpul frânării bruúte sau al unei coliziuni, obiectele pot să zboare devenind proiectile care pot să lovească úi să lovească pasagerii.





Read(view) online free pdf manual 2015 Mazda Mazda CX-5