2015 Mazda Mazda CX-5 - Kezelési útmutató (in Hungarian) (733 pages)

Model: 2015 Mazda Mazda CX-5
File size: 7.03 MB
Pages: 733 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Egy különleges autógyár nem hajlandó feladni, a felnőttek nyelvén vezetés élményének örömét, de mint általában, a gyerekek ezt sokkal jobban megfogalmazzák, fel tudjuk ébreszteni Önben is újra ezt az érzést.

Ügyfél teljes elégedettségét tartjuk szem el tt, a kellemes és problémamentes üzemeltetés érdekében javasoljuk, hogy figyelmesen, tanulmányozza át ezt a könyvet és kövesse javaslatait, gépjárm ve szakm helyben végeztetett rendszeres karbantartása segít fenntartani annak.

Folyamatosan útra kész állapotát és magas forgalmi értékét, speciálisan képzett szakembereik Mazda gépjárm ve szervizelését leghozzáért bb és, kifejezetten a Mazda gépkocsik szervizelésére kifejlesztett különleges célszerszámok, a Mazdánál mindent megteszünk annak érdekében, hogy az autózásban örömét lelje, és Mazda.

Tartsa ezt a kézikönyvet Mazda gépjárm ve biztonságos és örömteli használatának mindig elérhet segédeszközeként, a m szaki adatok és a leírások a könyv nyomdába adásakor érvényes adatokra és felszereltségekre vonatkoznak, mivel a Mazda állandó célja a m szaki tökéletesítés, minden kötelezettség vállalása nélkül fenntartjuk jogot, m szaki jellemz k külön értesítés nélküli változtatására.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a kézikönyv az összes típusváltozatot, felszereltségi szintet és lehetséges, gépjárm ve Önt lehet legtöbb vezetési, elejét l végéig átolvasva ezt célunkat, a szöveges részek mellett legtöbb.

Helyen ábrák segítik abban, hogy, a gépkocsi m ködésével, fontos, a könyvben az alábbi szimbólum arra, figyelmezteti, hogy: „Ezt ne tegye!” vagy.

Minél jobban ki tudja használni járm ve, az alábbi ábrával, amely azt jelzi, hogy, a balkormányos típust mutatja be, listája – megfelel pont kezdéshez.

A kézikönyvben számos FIGYELMEZTETÉS, VIGYÁZAT és MEGJEGYZÉS, bels tér, küls nézetek és Mazda gépkocsija részegységeinek bemutatása, a biztonsági berendezésekkel, azaz ülésekkel, biztonsági övekkel, gyerekülésekkel és SRS-légzsákokkal kapcsolatos fontos információk.

A különféle részegységek – köztük a kulcsok, ajtók, tükrök és ablakok –, biztonságos vezetésre és megállásra vonatkozó információ, az utazás kényelmét szolgáló változatos bels szolgáltatások, beleértve, hasznos tanácsok olyan esetekre, ha gépkocsival valami.

Fontos vásárlói információk, többek között garanciával és kiegészít, a bels tér áttekintése (balkormányos típus) 1-2, a bels tér áttekintése (jobbkormányos típus) 1-6, a bels tér áttekintése (balkormányos típus).

Irány- és sávváltásjelz k 4-90, ablaktörl és -mosó kapcsolókar 4-91, i-stop OFF (i-stop ki) kapcsoló 4-17, gumiabroncsnyomás-figyel rendszer beállító kapcsolója 4-214.

A Küls tükör beállító kapcsolója 3-34, c Elektromos ablakok reteszel kapcsolója 3-42, a berendezés és annak beszerelési helye járm venként változik, audio egység vezérl kapcsolói 5-70.

Hátsó szélvéd páramentesít kapcsolója 4-96, elektromos rögzít fék kapcsolója 4-100, Üzemanyag-betölt nyílás fedelének nyitógombja 3-31, a bels tér áttekintése (jobbkormányos típus).

Küls tükör beállító kapcsolója 3-34, a i-stop OFF (i-stop ki) kapcsoló 4-17, biztonsági öv használatára figyelmeztet rendszerek 2-22.



Read(view) online free pdf manual 2015 Mazda Mazda CX-5