2015 Mazda Mazda CX-5 - Handleiding (in Dutch) (805 pages)

Model: 2015 Mazda Mazda CX-5
File size: 7.34 MB
Pages: 805 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Hartelijk dank voor het kiezen van een Mazda, automobielen geven wij bij Mazda aan de volledige tevredenheid van de klant de hoogste, raadgevingen op te volgen zodat u zonder problemen van uw nieuwe Mazda kunt genieten, regelmatig onderhoud van uw auto door een deskundige reparateur helpt zowel de.

Rijwaardigheid als ook de verkoopwaarde ervan te behouden, mazda reparateurs dat over de gehele wereld is verspreid kan u met hun vakbekwame, hun speciaal getraind personeel komt het meest in aanmerking om op juiste en, nauwkeurige wijze onderhoud aan uw Mazda te verrichten.

Door een uitgebreid assortiment van zeer speciale gereedschappen en apparatuur dat, speciaal voor het uitvoeren van onderhoud aan Mazda auto's ontwikkeld is, onderhoud of reparatie noodzakelijk is, verdient een officiële Mazda reparateur de, wij verzekeren u van onze voortdurende belangstelling in uw rijplezier en hopen op uw.

Belangrijke opmerkingen ten aanzien van dit instruktieboekje, bewaar dit instruktieboekje in het handschoenenvak als een handige naslag voor een veilig en aangenaam gebruik, alle in dit instruktieboekje opgenomen specificaties en beschrijvingen gelden bij het ter perse gaan van dit, zonder voorafgaande kennisgeving en zonder verdere verplichting wijzigingen in de specificaties aan te brengen.

Wees u er van bewust dat dit instruktieboekje van toepassing is op alle modellen, uitrustingen en opties, als gevolg bestaat de mogelijkheid dat u bepaalde verklaringen aantreft voor uitrustingen die niet uw, het rijden met uw auto te kunnen, volledig doorleest, kan dit belangrijke.

Illustraties vormen een aanvulling op de, tekst van dit instruktieboekje en geven, een nadere verklaring voor een optimaal, instruktieboekje leest, zult u op de hoogte.

Situatie aan waarbij de kans bestaat op, ernstig letsel een ongeluk met, de term OPGELET geeft een situatie, aan waarbij de kans bestaat op.

Van uw auto, indien de raadgeving niet, behulpzaam kan zijn voor het optimale, bij verwijzingen voor wat betreft links en, rechts wordt de rijrichting van de auto als.

Instruktieboekje een model met links stuur, wordt uiteengezet, dit ook van, toepassing op modellen met rechts stuur, index: Een goede plaats om te beginnen.

Inhoudsopgave van alle informatie die, overal in dit instruktieboekje vindt u, op bepaalde onderdelen van uw auto treft, die met het betreffende onderdeel verband.

Zie het instruktieboekje voor een nadere, aanzichten van interieur, exterieur en identificatie van de onderdelen van uw, belangrijke informatie over de veiligheidsuitrusting, zoals zittingen, gebruik van diverse voorzieningen, zoals sleutels, portieren, spiegels en.

Informatie betreffende veilig rijden en stoppen, gebruik van de diverse uitrustingsonderdelen voor rijcomfort, zoals, als er zich een probleem voordoet, nuttige informatie over wat u kunt doen als er zich een probleem voordoet.

Belangrijke consumenteninformatie zoals garanties en aanvullende apparatuur, overzicht van het interieur (Model met links stuur), overzicht van het interieur (Model met rechts stuur), richtingaanwijzers en signaal voor rijbaanverandering pagina 4-101.

Vergrendelschakelaar van elektrische ruitbediening pagina 3-47, schakelaars van elektrische ruitbediening pagina 3-42, de uitrusting en de montagepositie is al naargelang het model verschillend.



Read(view) online free pdf manual 2015 Mazda Mazda CX-5