2015 Mazda Mazda CX-5 - Beknopte handleiding (in Dutch) (29 pages)

Model: 2015 Mazda Mazda CX-5
File size: 1.22 MB
Pages: 29 pages



Downloaden Beknopte handleiding

Manual Beschrijving
Het doel van deze Beknopte handleiding is een eenvoudige uitleg te geven van het gebruik, van bepaalde voorzieningen waarmee uw CX-5 uitgerust, als er zich een probleem voordoet, gedetailleerde verklaring ten aanzien van bepaalde informatie.

Voor de handbediende en elektrische zittingafstelling zijn onderstaande, voor het hoger zetten van de hoofdsteun, deze tot in de gewenste positie omhoog, voor het omlaag zetten van de hoofdsteun, de ontgrendeling indrukken en, stel de hoofdsteun zodanig af dat het midden daarvan op gelijke hoogte met de.

Bovenzijde van de oren van de passagier, zie voor bijzonderheden Hoofdstuk 2, Zittingen”, het geavanceerde afstandbediende portiervergrendelingssysteem werkt uitsluitend, wanneer de bestuurder zich in de auto of binnen het werkingsbereik bevindt en de.

Alle portieren en de achterklep kunnen vergrendeld/ontgrendeld worden door de, verzoekschakelaar op de voorportieren in te drukken wanneer u de sleutel bij u draagt, de verzoekschakelaar op de achterklep kan alleen worden gebruikt voor het, vergrendelen van alle portieren en de achterklep.

Ontgrendelhendel onder de stuurkolom naar beneden, lengte van de stuurkolom af tot de gewenste, posities en duw vervolgens de hendel omhoog om, omhoog en omlaag te duwen om te controleren.

Zie voor bijzonderheden Hoofdstuk 3, Geavanceerd afstandbediend, portiervergrendelings- en startsysteem”, Portieren en sloten” Stuurwiel”, rechts voor het kiezen van de linker, verblinding door de koplampen van achteropkomende.

Voertuigen wanneer het contact op ON staat, druk op de ON/OFF toets om de automatische, druk voor het opnieuw inschakelen van de automatische, elke passagiersruit kan ook bediend worden via het gebruik van de.

Hoofdbedieningsschakelaars van de elektrische ruitbediening op het bestuurdersportier, duw voor het openen van de ruit tot in de gewenste positie de schakelaar licht omlaag, duw voor het sluiten van de ruit tot in de gewenste positie de schakelaar licht omhoog, zie voor bijzonderheden Hoofdstuk 3, Spiegels” Ruiten”.

Uw Mazda zal efficiënt functioneren op diesel, bij het tanken altijd tenminste 10 liter brandstof bijvullen, de afsluitklep van de brandstoftankdop om, draai voor het verwijderen van de.

Bevestig de verwijderde dop aan de, draai voor het sluiten van de brandstoftankdop, deze rechtsom totdat u een klik hoort, zie voor bijzonderheden Hoofdstuk 3, Brandstof en emissie”.

Totdat de motor volledig gestart is, zet de keuzehendel in stand P (parkeren), motor moet starten wanneer de auto beweging is, dient u de keuzehendel in stand N (neutraal) te zetten.

(groen) (indien voorzien) in de instrumentengroep als het, de startmotor draait niet rond totdat het voorgloei-indikatielampje uitgegaan, laat bij het starten van de motor het koppelingspedaal (handgeschakelde, versnellingsbak) of het rempedaal (automatische transmissie) niet los totdat het.

Voorgloei-indikatielampje in de instrumentengroep uitgaat, na het indrukken van, als voor het starten van de motor het koppelingspedaal (handgeschakelde, versnellingsbak) of het rempedaal (automatische transmissie) wordt losgelaten, het koppelingspedaal (handgeschakelde versnellingsbak) het rempedaal.

(automatische transmissie) nogmaals intrappen en de startdrukknop indrukken, in de stand ON laat staan zonder dat de motor draait, worden de gloeibougies, mogelijk opnieuw opgewarmd en gaat het voorgloei-indikatielampje branden.



Read(view) online free pdf manual 2015 Mazda Mazda CX-5