2017 Mazda Mazda 6 - Handleiding (in Dutch) (842 pages)

Model: 2017 Mazda Mazda 6
File size: 9.9 MB
Pages: 842 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Wij verzekeren u van onze voortdurende belangstelling in uw rijplezier en hopen op uw volledige tevredenheid. Als gevolg bestaat de mogelijkheid dat u bepaalde verklaringen aantreft voor uitrustingen die niet in uw wagen geïnstalleerd zijn. Alhoewel in dat deze handleiding informatie over het dit instructieboekje een model met links onderdeel bevat.

De kans bestaat dat de bestuurder de macht over het stuur verliest en een ongeluk veroorzaakt. In het geval van een botsing of plotseling afremmen kunnen deze voorwerpen naar voren geslingerd worden waardoor passagiers geraakt kunnen worden en letsel kunnen oplopen. Het is vooral gevaarlijk wanneer u tijdens het rijden een kind op de neergeklapte rugleuning laat zitten.

Let erop bij het verschuiven van de zittingen dat er zich geen lading in het gedeelte eromheen bevindt. Controleer of de hendel in de uitgangspositie is teruggekeerd en of de zitting op zijn plaats vergrendeld is door te proberen deze even naar voren en naar achteren te duwen. Leun vervolgens achterover totdat de gewenste hoek bereikt is en laat de hendel los.