2016 Mazda Mazda 6 - Návod k obsluze (in Czech) (782 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 6
File size: 11.62 MB
Pages: 782 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Dodržujte místní zákonné předpisy a nařízení týkající se bezpečnosti dětí cestujících ve vozidle. V případě náhlého zastavení nebo nehody vozidla může být příčinou zranění nebo smrti dítěte nebo ostatních cestujících. Náraz nafukujícího se bočního nebo okenního bezpečnostního vaku může dítěti v nesprávné poloze způsobit závažné zranění nebo smrt.

Za žádných okolností nesmí být tyto popruhy využívány jako bezpečnostní pásy dospělých cestujících ani pro uchycení jiných předmětů nebo zařízení. V případě nehody může takový předmět bránit v aktivaci bezpečnostního vzduchového vaku nebo může poranit cestující. Mohou tak být potlačeny výhody doplňkové ochrany poskytované bočními bezpečnostními vzduchovými vaky nebo se vak bude aktivovat nebezpečným způsobem.

Kromě toho by mohlo dojít k roztržení vzduchového bezpečnostního vaku a úniku plynu. Tyto předměty tvoří překážku systému okenních bezpečnostních vzduchových vaků nebo mohou nebezpečným způsobem měnit směr jejich rozpínání. Ihned po nafouknutí bezpečnostních vzduchových vaků jsou tyto součásti velmi horké.