2016 Mazda Mazda 6 - Manualul de utilizare (in Romanian) (790 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 6
File size: 12.08 MB
Pages: 790 pages



Descarca Manual Manualul de utilizare

Manual Descriere
Un copil care este prea mare pentru scaunul de protecţie pentru copil trebuie să stea pe bancheta din spate și să folosească centura de siguranţă. Eticheta de avertizare vă reamintește să nu folosiţi niciodată pe scaunul pasagerului din faţă un scaun de protecţie pentru copil montat cu spatele la direcţia de mers. O centură de siguranţă folosită astfel nu poate dispersa forţa impactului în mod corespunzător și cei doi pasageri pot fi striviţi unul de altul și răniţi grav sau chiar uciși.

Nu utilizaţi niciodată o centură pentru mai multe persoane și conduceţi întotdeauna vehiculul doar dacă toţi ocupanţii poartă centuri de siguranţă. Citiţi întotdeauna cu atenţie instrucţiunile producătorului și acest manual de utilizare. Dacă nu puteţi evita protecţie pentru copil cu diferite amplasarea pe locul pasagerului din poziţii ale scaunului”.

Respectaţi întotdeauna instrucţiunile producătorului scaunului de protecţie pentru copil. Copilul poate fi lovit de un airbag care se declanșează și poate fi rănit grav sau chiar deceda. Este foarte probabil ca un copil care doarme să se sprijine de ușă și să fie lovit de airbagul lateral într-o coliziune moderată pe partea frontală a pasagerului.