2016 Mazda Mazda 6 - Kezelési útmutató (in Hungarian) (782 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 6
File size: 11.44 MB
Pages: 782 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Egyéb gyártók gyermekbiztonsági rendszereinek rögzítésével kapcsolatban az adott gyártó utasításait tekintse irányadónak. A beszerelhető gyermekbiztonsági rendszerekkel kapcsolatban lásd a tartozékkatalógust. Menet közben az ülés közepén helyet foglalva és a biztonsági övet szabályosan bekötve hagyjon helyet az oldalés a függönylégzsákoknak.

Egy esetleges balesetben a tárgy akadályozhatja a légzsák felfúvódását és sérüléseket okozhat a járműben ülőknek. Ennek eredménye lehet a légzsákok váratlan működésbe lépése vagy működésképtelensége egy esetleges baleset során. Módosításnak minősül emellett kiegészítő elektronikus berendezések rendszerelemekre és vezetékekre vagy azok közelébe történő telepítése.

A kiegészítő visszatartó rendszer elemeinek védelme érdekében ne tegyen poggyászt vagy egyéb tárgyakat az első ülések alá. Ezeknek a rendszereknek a vizsgálatát kizárólag megfelelő szakműhely tudja elvégezni. A gyújtás bekapcsolásakor az első utasoldali légzsákok kikapcsolt helyzetét jelző két visszajelző lámpa az utasoldali légzsák deaktiváló kapcsolójának állásától függetlenül világítani kezd.