2016 Mazda Mazda 6 - Instruktionsbog (in Danish) (758 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 6
File size: 9.22 MB
Pages: 758 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
En kollision kan, også selvom den ikke er kraftig nok til at udløse airbagsystemet, beskadige forsæderne, der indeholder vigtige airbagkomponenter. Ved en efterfølgende kollision er det ikke sikkert, at airbagsystemet udløses, hvilket kan føre til personskade. Ved en hård opbremsning eller kollision er der risiko for at glide under hofteselen, hvilket kan medføre alvorlige indre kvæstelser.

Ved en hård opbremsning eller kollision kan genstandene blive slynget rundt i bilen og kvæste passagererne. Det er særligt farligt at lade børn sidde på det sammenfoldede ryglæn, mens bilen er i bevægelse. Børn i bagagerummet kan blive slynget ind i andre passagerer og forårsage alvorlig personskade.

Når sæderyggene bliver rejst op igen, vil et barn i bagagerummet ikke kunne komme samme vej ud, som det har bevæget sig ind. Børn, der finder ind i bagagerummet gennem et ulåst bagsæderyglæn eller et åbent bagagerum, kan blive låst inde ved et uheld. Dette kunne medføre død eller hjerneskade som følge af varmepåvirkningen specielt om sommeren.