2016 Mazda Mazda 6 - Handleiding (in Dutch) (850 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 6
File size: 8.61 MB
Pages: 850 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Alhoewel in dat deze handleiding informatie over het dit instructieboekje een model met links onderdeel bevat. Bij plotseling stoppen of een botsing kan de zitting of de rugleuning in beweging komen, hetgeen letsel kan veroorzaken. Zorg er voor dat de afstelbare onderdelen van de zittingen goed op hun plaats vergrendeld zijn door te proberen de zitting naar voren en naar achteren te schuiven en de rugleuningen heen en weer te duwen.

Het niet vergrendelen van de rugleuning is gevaarlijk, aangezien tijdens plotseling afremmen of een botsing passagiers van hun plaats geslingerd kunnen worden en inzittenden door bagage geraakt kunnen worden, hetgeen ernstig letsel kan veroorzaken. Duw telkens na het afstellen van de rugleuning, ook als er geen overige passagiers zijn, de rugleuning even heen en weer om te controleren of deze goed op zijn plaats vergrendeld is. De kans bestaat dat de bestuurder de macht over het stuur verliest en een ongeluk veroorzaakt.

De voorzittingen bevatten airbagonderdelen die van essentieel belang zijn voor het aanvullend beveiligingssysteem. Het aanvullend beveiligingssysteem kan door dergelijke wijzigingen beschadigd worden, hetgeen tot ernstig letsel kan leiden. De voorzittingen die belangrijke airbagonderdelen bevatten kunnen door een botsing beschadigd worden, ook als het een botsing is die voor het activeren van de airbags niet krachtig genoeg is.