2016 Mazda Mazda 6 - Brukerhåndbok (in Norwegian) (750 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 6
File size: 9.06 MB
Pages: 750 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
I en bråstopp eller kollisjon kan setet eller seteryggen bevege seg og forårsake skade. La aldri barn justere et sete: Å la barn justere et sete er farlig fordi det kan føre til alvorlig personskade hvis barnets hender eller føtter kommer i klem i setet. Å la seteryggen være ulåst er farlig fordi det kan føre til alvorlig personskade ved at passasjerer blir kastet ut eller kastet rundt samt at bagasje kan treffe passasjerer ved en bråstopp eller kollisjon.

Hver gang du har justert seteryggen, selv når det ikke er andre passasjerer, bør du rugge på seteryggen for å sikre at den er låst på plass. Forsetene inneholder kollisjonsputekomponenter som er nødvendige for at sikkerhetssystemet fungerer som det skal. Du må ikke kjøre med skadde forseter: Å kjøre med skadde forseter, som for eksempel revner i seteputene eller hull ned til uretanlaget, er farlig.

En kollisjon, selv en som ikke er kraftig nok til å blåse opp kollisjonsputene, kan skade forsetene, som inneholder viktige kollisjonsputekomponenter. Om en påfølgende kollisjon skulle inntreffe, kan det hende en kollisjonspute ikke løses ut, noe som kan føre til personskader. Under bråbremsing eller en kollisjon kan ting kastes rundt og bli prosjektiler som kan treffe og skade passasjerer.