2016 Mazda Mazda 6 - Beknopte handleiding (in Dutch) (36 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 6
File size: 1.43 MB
Pages: 36 pages



Downloaden Beknopte handleiding

Manual Beschrijving
Houd ook altijd een veiliger afstand aan ten opzichte van achteropkomende voertuigen. Daarnaast is het systeem niet bedoeld ter compensatie van onvoorzichtig rijgedrag van de bestuurder en kan blindelings vertrouwen op het systeem ongelukken veroorzaken. Controleer altijd de veiligheid van de omgeving en trap het rempedaal of gaspedaal in terwijl u een veiliger afstand aanhoudt ten opzichte van voorliggende voertuigen of tegenliggers.

De opgeslagen elektriciteit wordt gebruikt als stroom voor het laden van de accu en voor de elektrische uitrusting van de auto. In onderstaande gevallen dient het initialiseren van het systeem uitgevoerd te worden om het systeem normaal te laten functioneren. Anders bestaat de kans dat het moersleutelindicatielampje of motoroliewaarschuwingslampje gaat branden.

Gebruik in het geval van een lekke band de lekke band noodreparatieset om de band tijdelijk te repareren of gebruik het noodreservewiel. Rijd naar de kant van de weg en breng de auto op een veilige plaats tot stilstand.