2016 Mazda Mazda 3 Hatchback - Návod k obsluze (in Czech) (751 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback
File size: 9.09 MB
Pages: 751 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Za žádných okolností nesmí být tyto popruhy využívány jako bezpečnostní pásy dospělých cestujících ani pro uchycení jiných předmětů nebo zařízení. Bezpečnostní sedačku pro kojence instalovanou na nesprávné pozici není možno správně zajistit. V případě nárazu by mohla síla nafukujícího vzduchového vaku způsobit vážné zranění nebo usmrcení dítěte.

Informace o možnostech instalace zádržných systémů jiných výrobců jsou uvedeny v přiložených pokynech jejich výrobce. Spící dítě se pravděpodobněji opře o dveře a může být zasaženo nafukujícím se vzduchovým vakem při mírném nárazu na stranu vozidla. Bezpečnostní vzduchové vaky řidiče a spolujezdce na předním sedadle se nafukují prudce a velkou silou.

V případě nehody může takový předmět bránit v aktivaci bezpečnostního vzduchového vaku nebo může poranit cestující. Mohou tak být potlačeny výhody doplňkové ochrany poskytované bočními bezpečnostními vzduchovými vaky nebo se vak bude aktivovat nebezpečným způsobem. Kromě toho by mohlo dojít k roztržení vzduchového bezpečnostního vaku a úniku plynu.





Read(view) online free pdf manual 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback