2016 Mazda Mazda 3 Hatchback - Manualul de utilizare (in Romanian) (771 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback
File size: 9.12 MB
Pages: 771 pages



Descarca Manual Manualul de utilizare

Manual Descriere
O centură de siguranţă folosită astfel nu poate dispersa forţa impactului în mod corespunzător și cei doi pasageri pot fi striviţi unul de altul și răniţi grav sau chiar uciși. Nu utilizaţi niciodată o centură pentru mai multe persoane și conduceţi întotdeauna vehiculul doar dacă toţi ocupanţii poartă centuri de siguranţă. Citiţi întotdeauna cu atenţie instrucţiunile producătorului și acest manual de utilizare.

Persoanele care stau prea aproape de uși sau se sprijină de geamuri sau cele care stau pe bancheta din spate și se ţin de părţile laterale ale spătarelor scaunelor din faţă pot fi grav rănite. Activaţi sistemul numai atunci când scaunul de protecţie pentru copil nu este instalat pe scaunul pasagerului din faţă. Sistemele de pretensionare acţionează diferit în funcţie de tipurile de airbaguri care sunt prevăzute.

Numai un airbag tip cortină se va declanșa pe partea vehiculului supusă impactului. Utilizarea sistemului antifurt este de asemenea posibilă pentru vehiculele prevăzute cu acest sistem. Nici luminile de avarie nu o dată scurt pentru a indica faptul că vor lumina scurt.





Read(view) online free pdf manual 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback