2016 Mazda Mazda 3 Hatchback - Handleiding (in Dutch) (819 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback
File size: 7.64 MB
Pages: 819 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Het is vooral gevaarlijk wanneer u tijdens het rijden een kind op de neergeklapte rugleuning laat zitten. Let erop bij het verschuiven van de zittingen dat er zich geen lading in het gedeelte eromheen bevindt. Controleer of de hendel in de uitgangspositie is teruggekeerd en of de zitting op zijn plaats vergrendeld is door te proberen deze even naar voren en naar achteren te duwen.

Leun vervolgens achterover totdat de gewenste hoek bereikt is en laat de hendel los. Controleer of de hendel in de uitgangspositie is teruggekeerd en of de rugleuning op zijn plaats vergrendeld is door te proberen deze even naar voren en naar achteren te duwen. Steek voor het installeren van de hoofdsteun de pootjes in de gaten terwijl u de ontgrendeling indrukt.

Deze gordels zijn ook uitgerust met oprolautomaten met traagheidsvergrendeling die er voor zorgen dat de gordels geen hinder vormen wanneer ze niet gebruikt worden. Inzittenden die tijdens een botsing geen veiligheidsgordels dragen kunnen tegen iemand anders of tegen objecten in de auto geslingerd worden. Bij dezelfde botsing zullen de inzittenden die wel gebruik van de veiligheidsgordels maken aanzienlijk minder letsel oplopen.





Read(view) online free pdf manual 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback