2015 Mazda 2 - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (646 pages)

Model: 2015 Mazda 2
File size: 8.52 MB
Pages: 646 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Tüm çocuklar onu çok iyi bilirler, fakat yetişkinlerin çok azı onu hala anımsayabilirler, tek ve eşsiz sadece bir otomobil firması onsuz, büyümenin dili saf hareket deneyiminden gelen.

Özgürlük ve canlılık olarak ifade edilir, yalnızca çocuklar bunu en iyi şekilde algılar ve Zoom-Zoom”, bu yüzden bizim ürettiğimiz araçların ruhu Zoom-Zoom” dur, bu Hızlı Kılavuz size, Mazda2'nizdeki bazı özel fonksiyonları nasıl kullanacağınızı.

Hızlı Kılavuz'da kullanılan semboller ve anlamları aşağıdaki gibidir, manuel ve elektrikli koltukların ayarlanması için aşağıdaki ayar fonksiyonları, baş desteğini yükseltmek için, kafa yastığını istediğiniz seviyeye kadar yukarı, baş desteğini alçaltmak için ise bırakma tırnağına basınız ve baş desteğini aşağı.

Baş desteğini, ortası yolcunun kulaklarının üst kısmıyla eşit olacak şekilde ayarlayın, ayrıntılı bilgi için, Bölüm 2, Koltuklar” konusuna bakınız, gelişmiş anahtarsız sistem sadece sürücü aracın içindeyken veya anahtarla birlikte, anahtar yanınızdayken tüm kapılar ve bagaj.

Kapağı, ön kapılar üzerindeki komut düğmesine, kolonunun altındaki kilit açma kolunu aşağıya, kolonu kilitlemek için kolu yukarı doğru itiniz, emin olmak için direksiyon simidini yukarı ve.

Ayrıntılı bilgi için, Bölüm 3, Gelişmiş Anahtarsız Giriş ve Marş Sistemi”, veya Kapılar ve Kilitler” konusuna bakınız, yolcu camları, sürücü kapısı üzerindeki ana kontrol düğmeleri ile açılabilir, camı istenilen şekilde açmak için, düğmeyi hafifçe basılı tutunuz.

Camı istenilen şekilde kapatmak için, düğmeyi hafifçe yukarı çekiniz, ayrıntılı bilgi için, Bölüm 3, Aynalar” veya Camlar” konusuna bakınız, aracınız, belirtilen veya eşdeğeri bir, dizel yakıtla iyi bir performans sağlayacaktır.

Yeniden yakıt doldururken, her zaman en az 10 L yakıt doldurun, yakıt Doldurma Kapağı ve Yakıt Deposu Kapağı, açmak için, uzaktan yakıt doldurma kapağı, yakıt deposu kapağını çıkarmak için kapağı saat.

Çıkarılan kapağı yakıt doldurma kapağının iç, kapatmak için ise saat yönünde bir klik sesi, ayrıntılar için, Bölüm 3, Yakıt ve Emisyon” konusuna bakın, motor tam olarak çalışana kadar debriyaj.

Gerekirse vitesi boş (N) konumuna getiriniz, (yeşil) hem de çalıştırma düğmesi gösterge ışığı (yeşil), marş motoru, kızdırma gösterge ışığı sönene dek dönmez, motoru çalıştırırken, çalıştırma düğmesine bastıktan sonra gösterge.

Panelindeki kızdırma gösterge ışığı sönene ve motor marş alana dek fren, fren pedalı motor marş almadan önce bırakılırsa, pedala tekrar basınızı ve, kızdırma bujileri ısındıktan sonra motor çalışmıyorken kontak uzun süre açık, bırakılırsa, kızdırma bujileri tekrar ısınarak kızdırma bujisi gösterge lambasının.

Ayrıntılı bilgi için, Bölüm 4, Motorun Çalıştırılması/Durdurulması” konusuna bakınız, i-stop fonksiyonu, araç bir trafik ışığında durduğunda veya trafik sıkışıklığında, takıldığında motoru otomatik olarak durduran ve sürmeye devam etmek için, otomatik olarak yeniden çalıştıran bir sistemdir.

Ve düşük egzoz gaz emisyonu sağlamasının yanı sıra motor durdurulduğunda, motor rölantide durdurma ve yeniden çalıştırma, i-stop gösterge ışığı (yeşil) şu koşullar altında yanar, motor rölantide durma koşulları araç sürülürken oluştuğunda.

I-stop gösterge ışığı (yeşil) şu koşullar altında söner, durduğunda fren pedalına basılırsa motor rölantisi durur, bırakıldığında motor otomatik olarak yeniden çalışır.