2016 Lexus IS300h - Ägarmanual (in Swedish) (648 pages)

Model: 2016 Lexus IS300h
File size: 70.17 MB
Pages: 648 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Vidrör inte lyftarna omedelbart efter att motorhuven med aktivt fotgängarskydd har aktiverats eftersom de kan vara heta och du kan bränna dig. Eftersom sådana stötar kan vara svåra att upptäcka kommer systemet eventuellt inte att fungera. Om ett föremål har slagit i området kring främre stötfångaren kan sensorerna skadas även om motorhuven med aktivt fotgängarskydd inte har aktiverats.

Delar eller ledningar som tillhör motorhuven med aktivt fotgängarskydd får varken tas bort eller repareras eftersom det kan leda till att systemet aktiveras oavsiktligt eller att systemet hindras från att fungera korrekt. Stäng inte motorhuven med stor kraft och placera inga tyngder på lyftarna eftersom de kan skadas och föra så att systemet inte fungerar korrekt. Gör inga anpassningar av fjädringen eftersom förändring av bilens höjd kan hindra systemet från att fungera korrekt.

Använd ett barnsäkerhetssystem som är lämpligt för barnet tills barnet är så stort att han/hon kan använda bilens säkerhetsbälte. Dessutom kan barn råka ut för livsfarliga skador om kupén blir extremt varm eller kall. Välj en bilbarnstol som passar bilen och är anpassad efter barnets ålder och storlek.