2016 Lexus CT200h - Omistajan käsikirja (in Finnish) (594 pages)

Model: 2016 Lexus CT200h
File size: 83.61 MB
Pages: 594 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Lexus ei voi vastata jäljitelmäosien tai autotarvikkeiden luotettavuudesta tai takuusta, eikä myöskään niiden asennuksen tai vaihdon aiheuttamista ongelmista. Hybridiauton korkeajänniteosat ja kaapelit lähettävät sähkömagneettisia aaltoja suunnilleen saman määrän kuin tavanomainen bensiinikäyttöinen polttomoottoriauto tai kodin sähkölaitteet niiden sähkömagneettisesta suojauksesta huolimatta. Jos auto romutetaan ilman, että siitä poistetaan turvatyynyt ja turvavöiden kiristimet, seurauksena saattaa olla tulipalo.

Alkoholi ja eräät muut päihteet pidentävät reaktioaikaa, heikentävät päättelykykyä ja huonontavat koordinaatiota, mikä saattaa johtaa onnettomuuteen jossa sinä, matkustajat tai ulkopuoliset voivat loukkaantua tai saada surmansa. Pyri ennakoimaan muiden kuljettajien tai jalankulkijoiden mahdollisesti tekemät virheet ja ole valmis välttämään onnettomuuksia. Vaarana on myös, että lapset saattavat loukkaantua, jos he leikkivät ikkunoilla, kattoluukulla tai auton muilla laitteilla.

Varotoimenpiteiden huomiotta jättäminen voi johtaa kuljettajan maton luistamiseen, ja matto saattaa tällöin haitata polkimien käyttöä ajon aikana. Nopeus voi yllättäen nousta suureksi tai auton pysäyttäminen voi muuttua vaikeaksi, mikä saattaa johtaa onnettomuuteen, kuolemaan tai vakaviin henkilövahinkoihin. Tyyny voi vaikeuttaa oikean ajoasennon löytämistä ja estää turvavyön ja pääntuen 1 tehokkaan toiminnan.