2011 KIA Sportage - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (417 pages)

Model: 2011 KIA Sportage
File size: 20.35 MB
Pages: 417 pagesDownload navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Če varnostni pas povlečete, ko je zataknjen v vodilih, lahko poškodujete vodila oziroma pasove. Samozatezni varnostni pasovi se bodo sprožili skupaj z zračnimi blazinami, če je čelno trčenje dovolj močno. Če se zadržani v zadnjih sedežih z otroškim sedežu ter uporabijo proste ramenski pas še vedno dotika zadrževalnim sistemom, ki zadovoljuje krilne/ramenske pasove.

Otrok, ki zadrževalni sistem se prepričajte, da nemirno sedi lahko da pas iz položaja. Ko se uporablja kdaj je to potrebno se posvetujte z položaju povečuje možnost resnih varnostni pas mora biti krilni del pasu zdravnikom. Vozniki in potniki morajo vedno ustrezne zaščite, če potnik na zadnjem sedeti nazaj v sedežu, pravilno sedežu leži ali če so sprednji ali zadnji pripeti ter z vzravnanimi naslonjali.

Poleg tega je pregledovati zaradi obrabe ali kakršne potrebno poskrbeti, da varnostni pasovi koli poškodbe. Preverite da se pas ali zaponka nista zataknila ali ukleščila v zadnjem sedežu. To je treba narediti nenadnim zaustavljanjem odpove, tudi, če poškodbe niso vidne.