2011 KIA Sportage - Kezelési útmutató (in Hungarian) (422 pages)

Model: 2011 KIA Sportage
File size: 20.58 MB
Pages: 422 pagesLetöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Ez a csapódhat és véletlen sérülést pozíció a legjobb helyzetben okozhat annak a személynek, akit a tartja biztonsági övét ahhoz, háttámla megüt. Ellenkező esetben az előírásszerűen bekötve kell ülnie az kormánykeréktől úgy, hogy utasok és tárgyak hirtelen ülésében. Ha a tárgyak nagyok, arról, hogy az kifogástalanul súlyosak, vagy egymás tetején reteszelődött a helyére.

Semmi esetre sem szabad érdekében ne távolítsa el a az ülés háttámlájánál raktérből a padlókárpitot, mivel a magasabbra felhalmozni a kipufogórendszer forró elemei szállítmányt. E figyelmeztetés felmelegítik a felettük lévő figyelmen kívül hagyása esetén fenéklemezt. A vezetőülés hirtelen vagy váratlan elmozdulása következtében elveszítheti járműve feletti uralmát és balesetet okozhat.

Engedje el a kart, végül győződjön meg a megfelelő rögzítettségről az ülés előre-hátra mozgatásával. Elindulás előtt állítsa be az ülést, majd az ülés előre-hátra mozgatásával győződjön meg az ülés rögzítettségéről, anélkül, hogy megnyomná az állítógombot. Úgy állítsa be hosszirányban a fejtámlát, hogy a feje és a fejtámla távolsága az ökle szélességével megegyező méretű legyen.