2011 KIA Sportage - Handleiding (in Dutch) (439 pages)

Model: 2011 KIA Sportage
File size: 20.83 MB
Pages: 439 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Baby- en kinderzitjes op de achterbank vervoerd worden in moeten op de juiste manier op de een wettelijk goedgekeurd kinderzitje. Ook deze informatie moet inzittenden te dicht bij een zich gebruik maken van de juiste op het label van het kinderzitje vermeld vullende airbag komen, delen in het beschermende systemen, inclusief staan. Gebruik altijd veiligheidsgordels, airbags en de een kinderzitje dat geschikt is voor veiligheid voor de inzittenden in dit de lengte en het gewicht van het instructieboekje zorgvuldig op.

Draag het heupgedeelte van de gordel moet zo schoudergordel hun gezicht of hals nog heupgedeelte van de gordel zo laag en strak en laag mogelijk gedragen worden. Als een altijd goed in hun stoel zitten, de dienst weigeren, waardoor ernstig inzittende op de achterbank ligt of als de gordel op de juiste manier dragen letsel kan ontstaan. Laat een rugleuningen te ver horizontaal staan, en de rugleuning zo ver mogelijk veiligheidsgordel onmiddellijk kan de gordel onvoldoende bescherming rechtop zetten.

Beschadigde geheel worden vervangen als de auto bij onderdelen dienen zo spoedig mogelijk een aanrijding betrokken is. Bleekmiddelen, kleurstoffen, sterke oplosmiddelen of reinigingsmiddelen met schurende bestanddelen mogen niet worden gebruikt omdat ze het gordelmateriaal kunnen beschadigen of verzwakken. Voordat u een bepaald worden in een gesloten voertuig ongevallenstatistieken zijn kinderen kinderzitje koopt, moet u eerst dat in de zon heeft gestaan, dient veiliger in een kinderzitje op de controleren of het in uw auto past en of u altijd de bekleding en achterbank dan in een kinderzitje op de het de juiste maat heeft voor uw kind.