2016 KIA Cee'd - Kezelési útmutató (in Hungarian) (647 pages)

Model: 2016 KIA Cee'd
File size: 38.63 MB
Pages: 647 pagesLetöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Ez a kontroll elvesztéséhez vezethet és halált, súlyos sérülést vagy a tulajdon megrongálódását okozó balesetet eredményezhet. Nyomja be az első részét az szolgál, hogy tárolja és visszahozza alátámasztás növeléséhez, vagy a az ülés beállítást egyetlen gomb kapcsoló hátsó felét az alátámasztás működtetésével. Engedje fel a kapcsolót, amint eléri a memóriájába mentésével át tudják kívánt pozíciót.

Ha az akkumulátort lecsatlakoztatják, az ülés pozíció memória törlődik és a vezetési pozíciót vissza kell állítani a rendszerben. Úgy állítsa be hosszirányban a fejtámlát, hogy a feje és a fejtámla távolsága az ökle szélességével megegyező méretű legyen. Hajtsa le az első ülés támláját a kioldó ás sérülést okozhatnak a gépkocsi kar felhúzásával, majd csúsztassa utasainak.

A legtöbb ember fejének súlypontja általában a szeme tetejének magasságában van. Csak a helyesen utasok kényelmére szolgál, hanem beállított fejtámla nyújthat bizonyos fajta ütközések esetén segít védelmet a súlyos nyaksérülés védeni az utasok fejét és nyakát. Állítsa függőleges helyzetbe az első megfelelő üléshelyzet, és nem ülés üléstámláját, és szükség esetén használhatók ilyenkor a biztonsági csúsztassa előre az első ülést.