2015 KIA Cee'd - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (595 pages)

Model: 2015 KIA Cee'd
File size: 36.21 MB
Pages: 595 pagesDownload navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Shranite naslonjalo za glavo tako, da naslonjalo sedeža in ga nastavite na njegova nosilca potisnete v držalo na želeni položaj. Ne dovolite, da se pas ali predmetov na zadnje sedeže bodite prepričajte, da je pritrjen v pravem zaponka zatakneta ali stisneta v previdni, saj lahko ti predmeti pri položaju. Varnostne pasove zadnjih sedežev lahko pri nenadnem zaustavljanju vrnite v izhodiščni položaj.

Vsak se nošenju krilnega dela nepravilno nastavljen ramenski varnostnega pasu preko pas lahko v primeru nesreče trebušnega predela. Za nastavitev višine sidra varnostnega pasu spustite ali dvignite regulator v primeren položaj. Če Če varnostnega pasu ne morete izvleči iz je krilni pas previsoko na pasu navijalnega bobna, ga močno potegnite lahko poveča možnost poškodbe v in ga sprostite.

Pri določeni čelnih trčenjih se bo samozatezni varnostni pas aktiviral in potegnil varnostni pas tesno ob telo potnika. Samozatezni varnostni pasovi se bodo sprožili skupaj z zračnimi blazinami, če je čelno trčenje dovolj močno. To so normalni pravilno in mora biti v pravem delovni pogoji in niso nevarni.