2014 KIA Cee'd - Instruktionsbog (in Danish) (596 pages)

Model: 2014 KIA Cee'd
File size: 36.17 MB
Pages: 596 pagesHent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Oplysningerne og specifikationerne i denne vejledning var nøjagtige på trykningstidspunktet. Kia forbeholder sig ret til at udelade og ændre specifikationer eller design på et hvilket som helst tidspunkt uden varsel og uden at pådrage sig nogen forpligtigelse. Træk op i eller tryk ned på den forreste på lændestøtte-kontakten på siden af ønskede vinkel.

Træk op i eller tryk ned på for at øge støtten eller på den bagerste kontrolkontaktens bagerste del for at del for at mindske støtten. Personer der er påvirkede af eller den anden af de to kontakter for at sædernes eller varmelegemernes stoffer opvarme førersædet eller passagersædet. Almindeligvis ligger dette punkt for de fleste menneskers vedkommende ved overkanten af personens øjne.

Sæt sikkerhedsselen på bagsædet at bagsædets ryglæn er låst fast i tilbage i den korrekte position. De vil så ikke få den mest kan medføre beskadigede bagsædet fastgøres og låses op igen to effektive beskyttelse. Den voldsomme kraft under et sidde på knæ på sædet eller sammenstød vil rive barnet fra gulvet under kørslen.